Ik ben afgelopen week terug gekomen van mijn 22 daagse rondreis door Thailand. En tijdens deze mooie reis gebeurde er iets wat denk ik iedereen wel eens een keertje over komt. Ik verbrandde in de felle zon, die rond de evenaar toch al gevaarlijker is dan in Nederland.

Wat te doen bij zonnebrand?

Desondanks dat ik mij goed had ingesmeerd verbrandde mijn huid. Met mijn hele lichte huid natuurlijk niet zo gek. Nu was het zo dat ik voor de vakantie de Osaìne Corail Deepcream had mee genomen. ‘s Avonds smeerde ik mijn gezicht daar mee in en toen ik de volgende ochtend wakker werd was mijn zonnebrand als sneeuw voor de zon verdwenen.

Ik was enorm verbaasd over dit resultaat en al snel was ik de crème aan het aanraden bij mijn mede reisgenoten. Zij gebruikten de crème en ook bij hen zag ik de zonnebrand verdwijnen.

Wat te doen bij zonnebrand en hoe ik er in 1x vanaf kwam

Uiteraard was ik gelijk razend enthousiast en wist ik gelijk, dit is mijn nieuwe favoriete crème.

De Corail Deepcream is vooral geschikt voor de droge en vochtarme huid en staat vooral bekend als echte ‘rimpelkiller’. Expressielijntjes verdwijnen, zoals rond de ogen en rond de mond.

Dus heb je een droge/vochtarme huid? Wil je van je rimpeltjes af? Of ga je op vakantie? Dan is deze crème geschikt voor jou.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60