Iedereen weet tegenwoordig wel dat de zon heel schadelijk kan zijn voor de huid. Gelukkig zijn we ons daar wel steeds bewuster van. Echter zien we nog steeds heel veel zonneschade aan de huid.

We kennen allemaal wel zonnebrand of pigmentvlekken als gevolg van te lang in de zon zitten. Maar wist je dat het krijgen van die mooie bruine kleur eigenlijk ook een zonbeschadiging is? Bruin worden is het eerste verdedigingsmechanisme van de huid.

De speciale cellen in onze huid die zorgen voor die bruine kleur hebben als functie ons DNA te beschermen tegen UV-schade. Als je dus al iets bruin wordt, is dit dus een teken dat je al DNA-schade hebt. Daarom bestaat er niet zoiets als veilig zonnen. Een mooie bruine huid is dus al per definitie een teken van huidbeschadiging.

Advies

Ons advies zal daarom altijd bestaan uit de juiste zonbescherming. Wist je dat een zonbescherming niet altijd hoeft te bestaan uit een zonnebrandcrème? Er zijn vele mogelijkheden om je huid te beschermen. In een gratis adviesgesprek zullen we daar uitgebreid op in gaan. Boek eens de gratis Sun Skincheck.

Behandeling

Afhankelijk van welke schade je huid heeft opgelopen kunnen we je diverse behandelingen adviseren.

Dermapen Microneedling
Sun Skincheck
Whitening & Brightening Therapy
Food Lab

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60