Iedereen weet tegenwoordig wel dat de zon heel schadelijk kan zijn voor de huid. Gelukkig zijn we ons daar wel steeds bewuster van. Echter zien we nog steeds heel veel zonneschade aan de huid.

We kennen allemaal wel zonnebrand of pigmentvlekken als gevolg van te lang in de zon zitten. Maar wist je dat het krijgen van die mooie bruine kleur eigenlijk ook een zonbeschadiging is? Bruin worden is het eerste verdedigingsmechanisme van de huid.

De speciale cellen in onze huid die zorgen voor die bruine kleur hebben als functie ons DNA te beschermen tegen UV-schade. Als je dus al iets bruin wordt, is dit dus een teken dat je al DNA-schade hebt. Daarom bestaat er niet zoiets als veilig zonnen. Een mooie bruine huid is dus al per definitie een teken van huidbeschadiging.

Advies

Ons advies zal daarom altijd bestaan uit de juiste zonbescherming. Wist je dat een zonbescherming niet altijd hoeft te bestaan uit een zonnebrandcrème? Er zijn vele mogelijkheden om je huid te beschermen. In een gratis adviesgesprek zullen we daar uitgebreid op in gaan. Boek eens de gratis Sun Skincheck.

Behandeling

Afhankelijk van welke schade je huid heeft opgelopen kunnen we je diverse behandelingen adviseren.

Dermapen Microneedling
Sun Skincheck
Whitening & Brightening Therapy
Food Lab

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Wallen

Wallen of kringen onder je ogen geven vaak een vermoeide uitstraling. Veel mensen storen...

Lees meer

Volle lippen

Mooie volle lippen, zoals Angelina Jolie, zouden we allemaal wel willen. Maar dan wel...

Lees meer

Verstopte poriën

Verstopte poriën kunnen zich uiten in zwarte mee-eters in de huid of als witte...

Lees meer