Onze planning staat vaak overvol en daarom is het belangrijk om af en toe wat tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. Geniet van een weekend om jezelf te verwennen met een Spa ritueel bij jou thuis. Laat je meevoeren naar andere werelden ontdek een serie excellente lichaamsproducten die je huid heerlijk verzorgen en je lichaam en geest prikkelen en verkwikken.

Elke badkamer verandert in een spa met de Body & Soul collection van Cenzaa. Een aanwinst voor iedereen die ervan houdt zichzelf onder te dompelen in luxe.

Himalaya Salt

Verwen je huid met de oeroude zoutkristallen van Sweet Himalaya Salt voor een verzachtende en harmoniserende werking.

Secret Rain Shower

Secret Rain Shower is een milde reiniging voor je lichaam. Heerlijk voor na het sporten of als frisse start van de dag!

Renewal Body Polish

Onze bestseller werkt zuiverend, reinigend en verfrissend.

Tasting Bath Experience

Gun jezelf een moment van pure ontspanning met Cenzaa Bath Experience. Geniet, ontspan en ervaar de rijkdom van pure oliën die je huid voeden en verzachten. Verkrijgbaar in vier varianten.

Ga je in bad om te ontspannen? Dan kun je het best in bad gaan voordat je gaat slapen. Het warme, ontspannende badwater bereid je voor op een goede nachtrust. Het perfecte anti-stressmiddel zodat je de volgende dag weer opgeladen uit je bed stapt.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60