Huidveroudering zit in onze genen? Had jouw moeder op hoge leeftijd nog een stralende huid? Grote kans dat jij ook mazzel hebt. Maar het zijn toch vooral factoren van buitenaf die het verouderingsproces beïnvloeden. Zo wordt door diverse huidartsen huidveroudering voor 90% verweten aan UV-straling. Vandaar dat Osaìne in al haar crèmes een SPF 15 als UV bescherming heeft. Dit is echter niet voldoende wanneer je echt in de zon gaat liggen. Langdurige blootstelling aan de zon schaadt namelijk de bindweefsels en heeft een negatieve invloed op de elastine in de huid. De huid wordt minder elastisch en er ontstaan eerder rimpels. Verder kan de zon natuurlijk ook nog veel ergere gevolgen voor de huid hebben. Niet voor niks neemt huidkanker schrikbarend toe. Een extra beschermende zonnebrand is dus echt heel belangrijk!

Tips:
Smeer je van top tot teen in alvorens je de zon opzoekt. De zonnebrandcrème kan dat alvast goed inwerken. Vraag mij naar de beste factor. Let daarbij op dat factors hoger dan 30 nauwelijks meer bescherming bieden. Herhaal het insmeren elke twee uur en altijd nadat je hebt gezwommen, ook al heb je een waterproof crème. Draag in de volle zon een pet of hoed om het hoofd te beschermen. Zeker wanneer je cabrio rijdt of je op het water beweegt, merk je de kracht van de zon niet of veel minder. Laat je daardoor niet verrassen! Zoek tussen 12.00 en 15.00 uur de schaduw op! Op het strand kun je dan ook onder een parasol gaan zitten. Draag geen natte kleding in de zon, dat laat 50% meer straling door dan droge kleding. Luister naar je huid! Bij prikken of hitte: ga uit de zon! Smeer je huid, nadat je in de zon bent geweest, in met een goede aftersun crème. Deze brengt de vochtbalans weer op peil!

Op zoek naar verkoeling en hydratatie…
In de salon werken we met het Ice Mask. Het enige masker in beautyland dat de huid in temperatuur laat dalen i.p.v. stijgen. Hoe toepasselijk is dit tijdens de warme zomer dagen die weer gaan komen! Dit actieve anti-aging masker op basis van ‘vloeibaar ijs’ zorgt in slechts tien minuten tijd voor een opzienbarend liftend en huidverjongend effect!

Pittige maar plezierige “koudeboost” voor je gezicht.
Na het aanbrengen op je gezicht ervaar je een direct intens verkoelend (bijzonder prettig) effect. Daarbij heeft het masker intensieve hydraterende eigenschappen en het koude effect heeft gek genoeg een ongelooflijk ontspannend en weldadig resultaat. Je huid krijgt een stevige koudeboost en wordt rijkelijk beloond met herstellende en verzorgende ingrediënten zoals vitamine C en Aloë Vera.

Rimpels laten schrikken.
Je rimpels schrikken zich een hoedje door het koude-effect en trekken zich als het ware terug! Na het afnemen van het masker voelt je huid heel zacht en comfortabel aan. De uitgekiende samenstelling heeft tevens een kalmerend effect op je huid. Het hoge gehalte vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen in je huid, waardoor deze (bij regelmatig gebruik van het masker) voelbaar én zichtbaar steviger en veerkrachtiger wordt.
Wil jij er opvallend fris en onweerstaanbaar stralend uitzien tijden een bruiloft, bbq of etentje?
Dit masker is wat ons betreft dé ideale party-preparation.

Zeewater: dé natuurlijke reparateur!
Shallow coral reef off of Uepi,Solomon Islands in the South PacificZeewater is de belangrijkste bron van leven. Het bevat alle noodzakelijke mineralen verdeeld in sporen-elementen en minerale zouten. Wanneer je huid in contact komt met zeewater heeft het de mogelijkheid sporen-elementen over te dragen, welke geleidelijk worden opgenomen in ons systeem om een lichamelijke onbalans te corrigeren.

Sporen-elementen (oligo-elementen) zijn mineralen die het lichaam in kleine hoeveelheden gebruikt als een biochemische katalysator. Minerale zouten worden in grotere hoeveelheden gebruikt bij celdeling en het op peil houden van de osmotische balans. Het totale percentage en de verhouding van deze elementen in zeewater is vrijwel gelijk (98%) aan het menselijke bloedplasma.

Het gecombineerde effect van zon, jodium en zout zeewater geeft een groot herstellend effect op het menselijk lichaam. Het is dan ook een puur natuurlijk hulpmiddel tegen stress veroudering!

Golfstroom zeewater!
De Golfstroom, welke zich vormt in de zeeën bij het Amazone gebied, volgt als een vitale ader zijn weg door de Atlantische oceaan tot aan de kustlijn van Bretagne/Brehat Archipel. De waterstroom verrijkt zich tijdens zijn reis door de oceaan met het zogenaamde zee-plasma. Wanneer het aankomt bij de Franse kustlijn vloeit het in een rijk ecosysteem van essentiële mineralen, ionen en oligo-elementen, zuurstof en jodium. Samen met de warme temperaturen vormt dit de ideale cultuur voor het kweken van de meest rijke algen van de aarde. Door dit zeewater worden zowel de huid als ook de cellen gerevitaliseerd en geremineraliseerd, enzymen worden gestimuleerd, het immuun systeem wordt verbeterd en de huid wordt bescherm tegen allergische reacties.

Tijdens de Osaìne behandelingen remineraliseren we daarom de huid met gezuiverd Golfstroomzeewater. Deze extra unieke stap werkt naast reparateur dus ook als een transporteur. Het zorgt ervoor dat alle werkstoffen van producten die daarna worden aangebracht beter door de huid kunnen worden opgenomen.

AANBIEDING!

Een huid die blootgesteld wordt aan uitdrogende factoren zoals zon, zee en wind, moet extra verzorgd en beschermd worden. Daarom hebben wij tijdens de zomerse maanden een sterke actie! Met SUN zonnecrème is iedere huid optimaal beschermd en verzorgd.

Relaxing Sea Cream 75ml
Body lotion
Zeer hydraterende, niet-vette emulsie.
Maakt de huid fluweel-zacht.

SUN SPF 30 75ml
Face protection suncream
Hypo-allergeen formule voor de gevoelige en tere huid types. Ideaal voor de rijpere huid dankzij hyaluronzuur en Aloë Vera en botanische extracten.

Relaxing Gel Scrub 50ml
Body Scrub
Delicate, exfoliërende gel-emulsie voor een zachte huid die rimpellijnen op bijv. het decolleté helpt verminderen en zo de huid voorbereidt om mooi egaal bruin te worden.

Alles verpakt in een mooie satijnen Osaine giftbag.
Samen een prachtig moederdagkado.

 

Actie:
Moederdag of vakantiepakket

Nu van €45,-

Nu voor €24,90

Geldig van 1 april 2013 t/m 13 mei 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Gratis e-mail cursus in 12 stappen naar optimale huidverbetering

Wil jij in 12 stappen naar optimale huidverbetering? In mijn gratis online cursus help...

Lees meer

Sun safe!

Mensen die door het dragen van een T-shirtje denken goed beschermd te zijn tegen...

Lees meer

Wanneer begint je huid met verouderen?

Veel mensen weten niet dat na je dertigste levensjaar de huid al begint te...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap