Nu voor Pasen een zeer aantrekkelijk geprijsde ampullenbox!

Bevat 2 stuks 5-way Effect ampullen, 2 stuks Wake-Up ampullen en 2 stuks Beauty Code ampullen à 7 ml in een schattige geschenkverpakking.

Voor slechts € 49,-

5-way Effect ampul
Intensief Serum met zijn 5 anti -aging effecten voor gladde perfecte huid. Hi-tech actieve complexen verminderen de diepte van rimpels, nauwe poriën en verbeteren de elasticiteit van de huid. Droge huid wordt gladgestreken en van een langdurige hydratatie voorzien. Vermindert tekenen van irritatie en roodheid in een beschadigde huid.

Wake-up ampul
Verfrissende anti-vermoeidheids serum voor een verlevendige en stralende huid. De cafeïne in het product bevordert de bloedcirculatie, verstevigt de huid en geeft nieuwe energie. Speciale werkstoffen van ingekapselde vitamine C, panthenol en zeewier stimuleren de productie van collageen en hyaluronzuur, het verbeteren van elasticiteit van de huid en geven de huid meteen een frisse uitstraling. Breng wat druppels van het concentraat op de gereinigde huid.

Beauty Code ampul
Intensief serum om een gezonde huid te behouden en te beschermen. Speciale actieve complexen uit de oceaan stimuleren de synthese van hyaluronzuur, zodat de uitputting van collageen en hyaluronzuur verminderen. De huidbarrière wordt gestabiliseerd en beschermd tegen vrije radicalen. De huid wordt beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden, intensief gehydrateerd en aanzienlijk verstevigd.
Breng wat druppels van het serum op de huid en masseer in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Verwen je vader met Vaderdag

18 juni is het weer zover: Vaderdag! We hebben diverse leuke cadeau ideeën om...

Lees meer

Geef je moeder dit cadeau GRATIS voor Moederdag

Kom de GRATIS kortingskaart ophalen bij Derma Clinic Vlodrop. De kortingskaart geeft 20% korting...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap