De meeste mensen die twijfelen over een behandeling met permanente make-up zijn bang voor de pijn. Over het algemeen valt dit reuze mee en is dit niet iets waar je je zorgen om hoeft te maken. Desalniettemin is het ervaren van pijn natuurlijk erg vervelend. Niemand wilt pijn hebben en ik wil jou zeker geen pijn laten lijden.

Ter strengste verboden
Als permanente make-up specialist is het in het bezit hebben van verdoving en het toepassen daarvan ten strengste verboden. Ik ben immers geen arts en mag dan ook geen verdoving aan brengen. Hierop staan hele hoge boetes.

Emla verdoving
Toch kan je zelf een verdoving bij de huisarts aanvragen op recept. Je krijgt dan een recept voor een verdovende zalf, Emla genaamd. Aangezien deze verdoving minimaal 20 minuten moet inwerken is het advies deze thuis al aan te brengen voordat je komt.

Zo kan je toch een verdoving hebben en hoef je geen pijn te lijden tijdens de behandeling.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer