Een stralend uiterlijk is meer dan alleen een goede huid verzorging en regelmatig een kappersbezoekje. De echte lichaamsverzorging start wanneer je begint na te denken over de kwaliteit van leven, je lichaam en je gezondheid. Afslanken met een body wrap is voor iedereen mogelijk.

Om jezelf Skin “fan” tastic te voelen, is zorg voor het uiterlijk een begin. Wie zichzelf dagelijks goed reinigt en regelmatig scrubt en verzorgt, zal zien dat hij of zij een mooie huid krijgt. Als je vervolgens je lichaam ook van binnenuit goed verzorgt, dan zul je zien dat deze mooie huid een skin “fan” tastic huid wordt.

Elk pukkeltje en rimpeltje heeft zijn reden en als je veel afvalstoffen vasthoudt in het lichaam door een verkeerde voedingsgewoonte dan is dat ook te zien in de huid, zowel aan de rimpels, structuur als oneffenheden.

Tips om jezelf skintastic te voelen:

 • Gebruik vitamine C voor het aanmaken van Collageen.
 • Gebruik vitamine A die keratine in de huid controleert; deze zorgt ervoor dat de huid niet droog en ruw wordt.
 • Eet veel kleine vissoorten als sardientjes, ansjovis enz. (zit weinig vervuiling in).
 • Eet elke dag een handje gemengde noten en pitten of Chia zaadjes (bron van vezels, voedingswaarde en omega vetzuren).
 • Neem dagelijks omega vetzuren! Omega 3 uit lijnzaadolie, omega 9 uit olijfolie. Mensen die dierlijke producten eten krijgen vaak teveel omega 6 vetzuren binnen. Dit werkt ontstekingsbevorderend en dat activeert acne.

Afslanken met een Body Wrap

Iedereen weet inmiddels dat we bij Osaìne geweldige productlijnen hebben voor Afslanken met een body wraphet gezicht en het lichaam. Maar weet je ook dat we bij Osaìne een geweldige Cellulair Turnover Bandage, oftewel een body wrap, hebben die jou helpt om centimeters slanker te worden? De body wrap is gedrenkt in sterk geconcentreerde actieve ingrediënten.

Deze worden door matige compressie vrijgegeven en dringen diep in de weefsels door. De body wrap komt uit onze SeaStem lijn en bevat Stamcellen uit Zeevenkel. Dit neemt een ander actief ingrediënt Aosaïne diep mee in de huid om daar samen een verstevigende werking te bewerkstellen.

Terwijl de ingrediënten zorgen voor verjonging, zorgt het drukverband voor een stimulans op het lymfesysteem en verschoont het je bindweefsel. Beiden stimuleren daarmee een afslankende werking.


Advies voor uw thuiskuur, afslanken met een body wrap:

 • Zorg ervoor dat u de bandage plaatst op een schone huid. Scrub uw huid van te voren met de Relaxing Sea Scrub.
 • Wikkel de body wrap van beneden naar boven.
 • Laat de body wrap 30 minuten inwerken.
 • Haal de body wrap er weer af.
 • Verzorg je huid met de aansluitende Osaìne crème.
 • Na 72 uur herhaal je deze behandeling weer.
 • Drink elke dag minstens 1,5 liter water.
 • Beweeg minimaal 2 maal per week.
 • Eet tijdens je kuur veel groente en fruit. Laat koolzuurhoudende dranken, alcohol en vlees staan.

Sporten voor een betere huid

Waarom sport jij? De meeste mensen zullen antwoorden: ‘voor een betere conditie, een slank figuur, een strakker lijf’. Maar weinig mensen zullen zeggen: ‘voor een betere huid’. En toch heeft regelmatige en intensieve lichaamsbeweging zoals joggen, aerobics, hardlopen, schaatsen of roeien (om maar een paar activiteiten te noemen) een positieve invloed op de huid.

Een betere bloedcirculatie

Eigenlijk is het allemaal heel logisch. Onze huid, dat weet iedereen, is het grootste orgaan van ons lichaam. Als we sporten, heeft ook dit orgaan daar natuurlijk baat bij. Om te beginnen stimuleert sporten de bloedcirculatie. Hierdoor verbetert de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de lichaamscellen. Bovendien worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Een zuivere huid

Zo zou sporten ook het huidoppervlak, met name de gezichtshuid, verbeteren vanwege de verbeterde bloedcirculatie, maar ook vanwege de transpiratie die tijdens het sporten op gang wordt gebracht. Je zou kunnen zeggen dat de transpiratiedruppeltjes opgehoopte afvalstoffen in de huid naar buiten duwen. Je huid gaat er mooi glanzend en gezond uitzien. Er wordt zelfs wel gezegd dat regelmatig sporten helpt om een acne huid te verbeteren.

Aanbieding

Afslanken met een Body Wrap Thuiskuur

Thuiskuur slank, verstevigend en liftend. Normaal € 92,50
Thuiskuur strakke huid zonder striae. Normaal € 94,20
Thuiskuur slank & strak zonder cellulitis. Normaal € 91,10
Thuiskuur voor mooie, stevige borsten. Normaal € 91,10

Nu allen voor slechts € 49,95 per stuk.

Geldig van 17 februari t/m 31 maart 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap