De huid is één van onze belangrijkste organen; zij is verantwoordelijk voor een kwart van de dagelijkse ontgifting van het lichaam. Het is belangrijk dat de huid goed kan blijven ademen, deze termen lijken dicht bij elkaar te liggen, maar er is wel degelijk een verschil. Weet jij het antwoord?

Huidverzorging

Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Je reinigt met een reinigingsmiddel en je gebruikt een dag- en een nachtcrème. De dode huidcellen in de bovenste lagen zwellen wat op door de verzorging en de huid voelt zachter en soepeler aan. Je maakt hiermee je huid ‘lui’.

Huidverbetering

Bij huidverbetering kies je ervoor de huid zo goed mogelijk te ondersteunen in haar natuurlijke functies. Op celniveau word je huid als het ware wakker geschud zodat de huid zelf, samen met een hoge dosis actieve werkstoffen, weer optimaal kan functioneren. Zo wordt de huid van binnenuit verbeterd en ziet je huid er gladder en egaler uit!

Huidverbeterende producten

Alle producten van Cenzaa zijn voorzien van het PCN2®-systeem. Dit is huidverbetering op het hoogste niveau! Door de hoge dosering actieve werkstoffen wordt de huid continue gestimuleerd zichzelf te verbeteren. Per huidtype, huidwens, door wisseling van seizoenen of bijzonderheden geeft onze Cenzaa Huidexpert steeds een passend advies en kan jou helpen aan een huidverbetering adviesplan op maat.

Tip

Ga voor het fantastische resultaat van de Botuline Look Therapy, de krachtige oogcontour behandeling! Succes verzekerd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Meld je aan voor Beautytips via Whatsapp

Wil jij wekelijks gratis beautytips ontvangen voor jouw huid? √ Weet jij niet hoe...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop staat geregistreerd in het SKIN Register

Vanaf vandaag sta ik als een van de eerste in Nederland en als eerste...

Lees meer

Update Corona maatregelen mondkapje verplicht

Met de opkomst van een 2e golf zijn ook de richtlijnen weer gewijzigd. Vanaf...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap