De huid is één van onze belangrijkste organen; zij is verantwoordelijk voor een kwart van de dagelijkse ontgifting van het lichaam. Het is belangrijk dat de huid goed kan blijven ademen, deze termen lijken dicht bij elkaar te liggen, maar er is wel degelijk een verschil. Weet jij het antwoord?

Huidverzorging

Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Je reinigt met een reinigingsmiddel en je gebruikt een dag- en een nachtcrème. De dode huidcellen in de bovenste lagen zwellen wat op door de verzorging en de huid voelt zachter en soepeler aan. Je maakt hiermee je huid ‘lui’.

Huidverbetering

Bij huidverbetering kies je ervoor de huid zo goed mogelijk te ondersteunen in haar natuurlijke functies. Op celniveau word je huid als het ware wakker geschud zodat de huid zelf, samen met een hoge dosis actieve werkstoffen, weer optimaal kan functioneren. Zo wordt de huid van binnenuit verbeterd en ziet je huid er gladder en egaler uit!

Huidverbeterende producten

Alle producten van Cenzaa zijn voorzien van het PCN2®-systeem. Dit is huidverbetering op het hoogste niveau! Door de hoge dosering actieve werkstoffen wordt de huid continue gestimuleerd zichzelf te verbeteren. Per huidtype, huidwens, door wisseling van seizoenen of bijzonderheden geeft onze Cenzaa Huidexpert steeds een passend advies en kan jou helpen aan een huidverbetering adviesplan op maat.

Tip

Ga voor het fantastische resultaat van de Botuline Look Therapy, de krachtige oogcontour behandeling! Succes verzekerd!

 

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60