Een peeling bevat schurende stoffen en organische zuren en is geschikt voor de vette, grove huid, een huid met littekens, een verdikte hoornlaag, hyperpigmentaties, een vochtarme huid, milia (gerstekorrels) en comedones (meeëters).

Een lysing kan dezelfde stoffen als een peeling bevatten, met uitzondering van de schurende bestanddelen. In een lysing staat de werking van enzymen voorop. Dit zijn eiwitsplitsende enzymen die ervoor zorgen dat de hoornlaag verdund wordt. Een lysing is geschikt voor ieder huidtype en met name voor een oudere, verslapte huid, een huid met roodheden en actieve acne.

Een scrub bevat alleen schurende bestanddelen en is geschikt voor een sterk verhoornde huid en een huid met littekens. Scrub is niet geschikt voor een oudere, verslapte huid, een huid met roodheden (couperose), actieve acne of een dunne, gevoelige huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Trakteer je handen & voeten op pure luxe

In de Hand & Foot collectie ontdek je de luxe texturen en bijzondere Aziatische...

Lees meer

Zo creëer je een spa @home

Onze planning staat vaak overvol en daarom is het belangrijk om af en toe...

Lees meer

Dit mag er niet ontbreken in jouw koffer!

Route du soleil: op zonvakantie, wintersport of naar de bergen? Deze Cenzaa musthaves zijn...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap