De verschillende huidlagen beschermen de cellen tegen verplaatsing, differentiatie en zelfs celdood.
In de kiemlaag van de huid vormen zich steeds nieuwe cellen. Bij een gezonde huid liggen vervolgens de gevormde cellen dicht op elkaar. Bij bijvoorbeeld een droge of verouderde huid zijn de cellen uit elkaar gegaan en is er meer ruimte tussen de cellen gekomen, dit zorgt voor o.a. voor vochtverlies, verslapping en rimpelvorming.

Wanneer de kiemlaag (waar onze natuurlijke stamcellen zich bevinden) niet voldoende bescherming heeft gehad zal deze snel verouderen; zij droogt dan als het ware uit. De huid verliest dan zijn capaciteit om goede cellen en collageen aan te maken. Dit maakt het zo belangrijk om vroegtijdig de huid enerzijds te beschermen en anderzijds te ondersteunen zodat lichaamseigen functies door gaan. SeaStem doet beide.

De plantaardige stamcellen in SeaStem dringen door tot diep in de huid waar ze de kwaliteit van de lichaamseigen stamcellen boosten, zorgen dat ze blijven zitten waar ze horen en daarmee o.a. de weerbaarheid van de huid verhogen.

Plantaardige stamcellen zijn de levenskracht van de plant in zijn meest pure, onaangetaste vorm. SeaStem zorgt ervoor dat deze opgenomen kan worden en draagt zo deze krachtpatsers over aan de huid.

Mooi en gezond vanuit eigen kracht
De SeaStem lijn is er op gebaseerd om je eigen DNA te versterken waardoor problemen zoals aanmaken van overmatig talg, dehydratatie, overpigmentatie en veroudering al snel tot het verleden horen.
Wanneer je de huid nieuwe eigen kracht kan geven, word je huid zo sterk dat deze in staat is om zelf de ontstane huidproblemen op te lossen. Dat is uiteraard veel effectiever dan dat je probeert om de symptomen te bestrijden.
Wanneer je van binnenuit en van buitenaf met elkaar combineert, zullen de resultaten nog mooier en langduriger zichtbaar zijn.

Het hoofdbestanddeel van de Skin Renewal SeaStem is afkomstig van zeevenkel.

Zeevenkel leeft in de kuststreek van Bretagne.
Met behoud van alle natuurlijke krachten worden de stamcellen gewonnen voor de SeaStem lijn. Deze plant heeft zowel de kracht van het zoute zeewater als de kracht van een landplant. De plant bevat voedende vitamine A, C en E. Ook helpt zeevenkel de aanmaak van collageen en elastine te versterken.
De bloedsomloop verbetert en de huid krijgt vernieuwende energie. Het kalmeert de meest geïrriteerde huid door het bezit van antioxiderende, desinfecterende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Via een bio-reactor haalt Osaìne de stamcellen (oercellen) uit de plant. Deze stamcellen zorgen er voor dat de huid op eigen kracht weer het celniveau aanvult en vernieuwt.

Vitamine D – voorjaarskracht
Het is alweer bijna lente, maar ben jij ook zo moe? Dan ben jij niet de enige: ongeveer 60% van de Nederlanders blijkt hier last van te hebben. De reden hiervoor is dat we door onze vitamine D voorraad heen zitten. Dit maakt ons vatbaarder voor infecties en veroorzaakt voorjaarsmoeheid.
Vitamine D wordt onder invloed van de zon aangemaakt in de huid. Tijdens de winter staat de zon lager en is minder sterk. Bovendien hebben we meer kleren aan. Het lichaam kan daardoor minder vitamine D aanmaken en na een tijdje raakt dit op in het lichaam. Daarom heb je in de winter vaak last van tekort aan vitamine D.

Vitamine D speelt ook een belangrijke rol in diverse orgaansystemen:

  • Vitamine D reguleert de niveaus van calcium en fosfaat in het bloed door de absorptie ervan uit voedsel in de darmen te bevorderen, evenals de heropname ervan in de nieren.
  • Het vermindert de mobilisatie van calcium uit het bot (door verlaging parathormoon).
  • Het remt de vrijgifte van parathormoon uit de bijschildklier.
  • Vitamine D beïnvloedt het immuunsysteem door immunosuppressie, fagocytose en antitumoractiviteit.

Naast dat het goed is voor onze weerstand, zorgt het ook voor sterke botten en spieren. Kortom, deze vitamine is er een om te onthouden! Je krijgt het niet alleen binnen door zonnestralen maar ook via het eten van bijvoorbeeld vette vis.

Actie

Renewing Day Cream en Restoring Eye Cream

T.w.v. € 116,50

Nu voor slechts € 75,-

Zichtbare rimpelafname en een voelbaar vollere en stevigere huid!

Restoring Eye Cream
Geconcentreerde emulsie van plantaardige stamcellen die de huidvernieuwing stimuleert. Tekenen van veroudering en vermoeidheid verdwijnen. Deze formule bevat ook marine filling micro spheres die expressierimpels laten verdwijnen. Uiteraard ook ideaal om de mondcontour mee te behandelen.

Renewing Day Cream
Zachte, romige, hydraterende emulsie. Ideaal als dagcrème voor normale tot droge huidtypes. Optimaal als 24-uurs verzorging voor een jonge huid. Dankzij de combinatie van plantaardige stamcellen en zeewier geeft het je huid, nek en decolleté een jong en fris uiterlijk.

Deze actie is geldig van 3 maart t/m 20 april.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60