Het verzorgen van de huid valt niet bij iedereen onder “persoonlijke verzorging”. Een bezoekje aan de schoonheidsspecialist wordt vaak gezien als een luxe. Iets wat je alleen doet op vakantie of voor een speciale gelegenheid. Er zijn diverse redenen voor het bezoeken van een schoonheidssalon, welke ook per persoon verschillen. Trendbox onderzoekt regelmatig de schoonheidsbranche en publiceert zeer interessante cijfers. Zoals de redenen waarvoor mensen naar de schoonheidsspecialist gaan.

Reden voor een bezoek aan de schoonheidsspecialist:

  • Ontspanning 22%
  • Huidverbetering- en onderhoud 21%
  • Speciale gelegenheid 12%

Waarom zouden we vaker een schoonheidsspecialist moeten bezoeken

We kunnen concluderen dat een bezoek meerdere aspecten moet kunnen bieden; een combinatie van ontspanning, gerichte huidverzorging en huidverbetering.

Dit terwijl we wel 2 keer per jaar naar de tandarts gaan voor een reinigende behandeling. En elke paar weken ons haar doen bij de kapper. Waarom de huid dan niet regelmatig en goed verzorgen? Het is belangrijk om ook regelmatig een schoonheidssalon te bezoeken. Ik zal je vertellen waarom. Ik zet de belangrijkste redenen voor jou op een rijtje.

De huid heeft het nodig

De belangrijkste reden is dat de huid het nodig heeft. Het verzorgen van de huid is net zo belangrijk als elke dag je tanden poetsen! Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf, zoals sigarettenrook (ook als je zelf niet rookt), uitlaatgassen, uv-straling, etc. Het is daarom belangrijk om je huid thuis goed te verzorgen en regelmatig je huid grondig te laten reinigen bij de schoonheidsspecialist.

Visitekaartje

De huid is je visitekaartje, het is het eerste wat iemand ziet als iemand je aankijkt. Daarom is het super belangrijk om er voor te zorgen dat je er op je best uit ziet!

Een momentje voor jezelf

Een bezoek aan de schoonheidsspecialist is niet alleen goed voor de huid, maar het is ook een relaxmoment. Nergens aan denken en alle aandacht. Een moment om even lekker te relaxen.

Goed voor je gezondheid

De ontspannende massage is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor de gezondheid. Het bevordert namelijk de bloedcirculatie, voert afvalstoffen af, vermindert stress en spanning en verbetert het immuunsysteem. Hartstikke goed voor de gezondheid!

Behandelen van huidproblemen

Huidproblemen kunnen heel vervelend zijn en gaan niet vanzelf weg. Voor het behandelen van huidproblemen heb je intensieve behandelingen, de juiste producten en een goed advies nodig. Waar kan je dit krijgen? Juist; bij de schoonheidsspecialist!

Huidveroudering tegengaan

Soms veroudert onze huid sneller dan dat we willen. Het goed verzorgen van de huid gaat huidveroudering tegen. Een huid die optimaal functioneert en is beschermd tegen schadelijke invloeden van buiten veroudert veel minder snel. Hoe vroeger je begint, hoe langer de huid jong en fris blijft.

Al met al genoeg redenen dus om eens een bezoekje te brengen aan de schoonheidsspecialist. Nog nooit bij een schoonheidsspecialist geweest? Kom dan eens langs voor een kennismakingsbehandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Enquête Hoe ervaar jij pigmentvlekken?

Zou jij me willen helpen? Momenteel specialiseer ik mij in het huidprobleem pigmentvlekken en...

Lees meer

Ik schreef een liefdesbrief aan Mark Rutte voor Valentijn

Vandaag deed ik iets wat ik nog nooit eerder gedaan had. Ik stuurde een...

Lees meer

Lockdown weer verlengd, we zijn nu gesloten tot en met 2 maart

Helaas, deze stoel blijft nog even leeg. Tot 2 maart blijf ik nog even...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap