Er kunnen verschillende redenen zijn om naar een schoonheidsspecialiste te gaan, bijvoorbeeld om jezelf eens lekker in de watten te laten leggen en heerlijk alle stress van je af laten glijden. De belangrijkste reden om te gaan is echter om je huid in optimale conditie te brengen én te houden.

Door allerlei factoren (bijv. milieu, alcohol, nicotine, medicamenten, UV straling en airconditioner) wordt er aan je huid schade toegebracht. De huid kan deze schade op zekere hoogte zelf reguleren, maar op een gegeven moment heeft ze toch behoefte aan speciale verzorging, aangepast aan je huidtype en huidconditie.

Een schoonheidsspecialist is opgeleid om de huid te verzorgen, maar ook om problemen te onderkennen. Tijdig signaleren van verdachte huidstructuren is heel belangrijk. Maar ook meer onschuldige aandoeningen zoals couperose, acné of een schilferige huid is door een specialist goed te behandelen.

Regelmatig een behandeling én verzorging thuis is het beste voor je huid. Want als je thuis je huid niet onderhoudt kan ook een specialiste de huid niet in conditie houden. Een goede reiniging en het gebruik van een dag- en nachtcrème is essentieel, ik kan je deze heel goed adviseren, zodat je de meest geschikte producten voor jouw huidtype gebruikt.

De huid als stressbarometer

Stress… rusteloze nachten, maag overstuur, gevoelens van frustratie, paniek, spierkrampen en pijn. Stress. Je kunt er niet mee leven, maar je kunt het vaak ook niet vermijden. Als iemand ervaart dat hij/zij zich in een negatieve stress situatie bevindt, staan alle lichaamsfuncties (hart en bloedvaten, longen, hersenen en zenuwgestel, zintuigen maar ook het immuunsysteem) paraat om het waargenomen gevaar tegemoet te treden. Deze vecht- of vluchtreactie kan heel handig zijn als je oog in oog staat met een wild dier! Is het echter geen wild dier dat je onder ogen moet zien maar een vervelende collega of echtgenoot, gaat het lichaam vastzitten en brandt zichzelf op. Met alle gevolgen van dien.

Op dat moment wordt goede voeding een nog belangrijkere factor. Je lichaam verbruikt namelijk meer anti oxidant vitamines zoals A, B, C en E en de mineralen zink, selenium, calcium, magnesium, ijzer, kalium, zwavel en molydeen. Door een versnelde stofwisseling en een verhoogde druk heeft ons lichaam meer koolhydraten, eiwitten en essentiële vetten nodig. Vaak vertalen wij dit als een suikerbehoefte; dat brengt ons echter alleen maar verder uit balans!

Zo kunnen ook bepaalde ziekten, vooral huidaandoeningen, zware stress veroorzaken en de levenskwaliteit aantasten. Hoe duidelijker de aandoening zich aan de buitenwereld manifesteert, hoe ingrijpender de gevolgen zijn. Denk aan acne, psoriasis, eczeem, jeuk, haaruitval, vitiligo enz. enz.

Osaìne een bron van essentiële mineralen door de aanwezige algen én het zeewater.

Deep Cleansing Beauty Treatmentmasker

Deep Cleansing beauty treatment met zeewater en algen, rijk aan mineralen en ontgiftende elementen voor een gezond en stralend uiterlijk.

Ik benadruk in deze behandeling het belang van reinigen d.m.v. een extra reinigende stap met een mudmasker. Gestart wordt met het reinigen van de huid met de voor jou afgestemde reinigingsmelk of -gel van Osaìne. Daarna zal ik de dode huidschilfers van je huid verwijderen met de Corail Scrub.

Om vervolgens een mudmasker aan te brengen op je gezicht. Daarbij kan ik de huid diep reinigen, zo schoon en zelfs dieper dan dat je dat met enig ander product zou kunnen doen. Vaak wordt gedacht dat een mud- of kleimasker de huid uitdroogt maar wanneer je de substantie nat houdt kan deze juist de huid extra voeden met de aanwezige aminozuren, mineralen en vitamines.

Over de mud doen we een gaasje dat gedrenkt is in gezuiverd zeewater. Dit zorgt er voor dat de schone huid klaar is om de voedende producten, waarmee we daarna een ontspannende massage gaan doen, optimaal op te nemen.

Deze behandeling is alleen te boeken van 7 januari t/m 18 februari 2013 voor slechts € 40,-

Bel vandaag nog voor een afspraak!

Special offer for you

Kies nu jouw reiniger voor slechts € 10,- per stuk. Normaal € 23,-

Geldig van 7 januari t/m 18 februari 2013.

Wil je een gratis reiniger winnen, like dan onze facebook pagina: www.facebook.com/dermaclinicvlodrop

 

Wil jij een ontspannende behandeling ondergaan? Kijk dan bij onze gezichtsbehandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Speciale Welcome Back Treatment

Ik ben zo blij je weer te mogen zien, dat ik een speciale Welcome...

Lees meer

Speciaal voor jou op maat gemaakte Beauty Treatments

Nieuwe trend in Beautyland Customize your beauty treatments Kies jouw professionele Cenzaa Huidexpert Fabulous...

Lees meer

Huidverbetering met medische precisie

Het beauty ideaal is: ‘natuurlijke schoonheid’. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap