We willen allemaal een zachte en gezonde huid. We reinigen onze huid grondig en smeren de nodige maskers, dagcrèmes en nachtcrèmes op. Veel vrouwen vergeten of gebruiken nog geen oogcrème. Maar waarom een oogcreme gebruiken? Vaak denken vrouwen dat oogcrèmes alleen maar helpen tegen rimpels, ouder worden en anti-aging. Wat vrouwen vaak niet weten is dat een oogcrème veel meer is dan dat, óók als je nog jong bent. Een goede Osaìne oogcrème is dus geen overbodige luxe.

Vanaf dat je make-up gaat gebruiken is het al belangrijk om de huid rondom de ogen goed te verzorgen. Omdat de huid rond de ogen dunner en gevoeliger is en deze minder oliën waterklieren heeft, dient deze extra goed verzorgd te worden. Omdat de huid zo dun is rond de ogen heeft dat gebied extra hydratatie nodig die een gewone gezichtsreiniger, crème of masker niet biedt. Vandaar dat je daar ook geen maskers of crèmes mag smeren. Maar hoewel een oogcrème niet alleen om rimpels gaat, helpt deze natuurlijk wel bij het voorkomen en het behandelen van rimpels.

Hoe eerder je begint met een oogcrème, hoe minder last je later zult hebben van de fijne lijnen op je gezicht. Dus ook voor de twintigers betekent dit dat hoe eerder je begint met een oogcrème, hoe meer profijt je ervan hebt op een latere leeftijd. Ook wie last heeft van rimpels: het is nog niet te laat! Oogcrèmes helpen niet alleen om rimpels te voorkomen, maar ook om de verspreiding van fijne lijnen te voorkomen en de rimpels rond je ogen te verminderen. Bij Osaìne hebben we verschillende soorten oogcrèmes in het assortiment. Hieronder volgt een korte samenvatting:

Corail Eyecream: tegen donkere kringen en vochtwallen
Corail Deepcream: sterk hydraterend en verzorgend
Aosafill: regeneratief en vullend effect op de contouren
Restoring Eye Cream: tegen tekenen van veroudering en vermoeidheid
Men Relax: tegen wallen en donkere kringen

Osaìne: Kies voor huidverbetering!

Waarom een oogcreme?

Corail Eyecream; verzorgt je oogcontouren tegen de negatieve gevolgen van veroudering. De zachte dunne emulsie is rijk aan actieve ingrediënten uit de zee. Het verbetert de cellulaire samenhang; heeft een diep hydraterend en vochtbehoudend effect; verbetert de doorbloeding om direct halt te roepen tegen wallen en schaduwen.

Corail Deepcream; extra rijke crème om rimpels en expressie lijnen te verwijderen: “de rimpelkiller”. Verbetert de cellulaire samenhang waardoor het de aanmaak van collageen stimuleert en lijntjes en tekenen van veroudering nivelleert. Geeft een diep hydraterend effect en een vochthoudend resultaat.

Aosafill; de intensieve crème voor ogen en lippen geeft een regeneratief en vullend effect op de contouren. Als de aanwezige Marine Waarom een oogcremeFilling Spheres® eenmaal zijn doorgedrongen in jouw huid, vergroten deze microsferen tot 10 keer hun volume en vullen zo huidrimpels en lippen op.
Het bevat natuurlijke ingrediënten die de afbraak van collageen en elastine tegen gaan, deze weer positief stimuleren en de aanwezige UV schade herstellen. Het geeft een liftend en diep hydraterend effect.

 

Restoring Eye Cream; geconcentreerde emulsie rijk aan plantaardige stamcellen die de huidvernieuwing stimuleert, tekenen van veroudering en vermoeidheid verdwijnen. Deze formule bevat ook Marine Filling Spheres® die expressie rimpels laat verdwijnen. Uiteraard ook ideaal om de mondcontour mee te behandelen. De aanwezige stamcellen zorgen voor een diepere opname va de aanwezige Aosaìne en Monostroma; daarmee wordt niet alleen de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd maar zorgt deze ook voor een optimale vochtbalans.

Men Relax: revitaliserend oogserum, tegen wallen en donkere kringen. Herstelt de elasticiteit van de huid, voorkomt rimpels en Waarom een oogcremekraaienpootjes.

Welke kleur oogschaduw past bij mij?

Er bestaan geen vaste regels over welke oogschaduw het beste bij welke oogkleur past. Wel is het natuurlijk zo dat de ene kleur mooier bij jouw oogkleur zal staan dan een andere kleur. Om het accent op je oogkleur te leggen kun je een contrasterende kleur oogschaduw gebruiken waardoor het nog meer opvalt. Met behulp van een “Color Wheel” kan je goed zien welke kleur oogschaduw bij welke kleur ogen past. Je moet kijken naar jouw oogkleur en de kleur die recht tegenover jouw oogkleur staat past het beste bij jou.

Bruine ogen: Knallen het meest met blauwe of paarse oogschaduw. Omdat bruine ogen van zichzelf al minder opvallen mogen deze juist extra knallen met Waarom een oogcremeknalkleuren zoals paars of blauw.

Groene ogen: Knallen het meest met paarse of rood/bruine oogschaduw. De tegenovergestelde kleur is rood, je hoeft niet direct voor knalrood te gaan. Denk aan bruinrood, koperrood en steenrood.

Blauwe ogen: Knallen het meest met bruine of oranje oogschaduw. Nee, dit hoeft natuurlijk niet knaloranje te zijn, nouja, alleen met Koninginnedag dan. Maar onder oranje kan je ook een peach, oranje/bruin, oranje/koper of een heel zacht oranje verstaan.

Tip: gebruik aan de binnenkant van je oog een lichtere tint oogschaduw, blend deze dan uit met de kleur die je graag wilt gebruiken en gebruik aan de buitenzijde van je oog een wat donkerdere tint.

Leuke weetjes:

  • Zwart en donkergrijs staan bij elke oogkleur.
  • Bij een lichte huidskleur, kies dan voor natuurlijke tinten.
  • Ben je gekleurd of heb je een donkere huid, kies dan voor knalkleuren en kopertinten.

Aanbieding

Osaìne Actie:

Corail Deepcream samen met een mini Aosafill of Corail Eyecream verpakt in een luxe satijnen Osaìne giftbag.
Ter waarde van € 49,35Waarom een oogcreme

Nu voor slechts € 35,-

Geldig van 14 oktober t/m 25 november 2013.

Hoe gebruik ik een oogcrème?

Oogcrèmes dienen deppend aangebracht te worden. Niet smeren dus!
Breng een of meerdere toefjes crème aan op het bot rondom je oog (zowel boven als onder het oog). Verspreid vervolgens de crème met kloppende bewegingen van binnen naar buiten toe.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer