Huidverzorging en anti-aging starten bij een goede reiniging van het gezicht. Eigenlijk dient uw huid zelfs twee keer per dag (’s morgens én ’s avonds) gereinigd te worden met melk of gel (afhankelijk van het huidtype) én tonic.

Hoe wast u uw gezicht eigenlijk?
Begin met het wassen van de handen, verdeel vervolgens de melk of gel in de handpalmen. Deze met roterende bewegingen over de huid in-masseren en dan naspoelen met lauwwarm water.

De tonic aanbrengen via een watje op het gezicht van boven naar beneden. Na het tonificeren brengt u uw dag- of nachtcrème aan.

Minimaal één keer per week: de huid exfoliëren met een peeling (scrub). Breng Corail Scrubmasker aan op de gereinigde huid. Roteer met de vingertoppen slechts daar waar de huid oneffenheden, overmatige glans of een dikke structuur heeft. Verwijder de scrub na circa 10 minuten met lauwwarm water.

De cleanser zorgt niet alleen voor de oppervlakte reiniging van de huid (denk aan make-up restanten of uitlaatgassen en rook), maar ook voor een betere huidconditie: talgbalans, samenhang van de huid of hydratatie. Daarnaast worden werkstoffen van een crème, masker of serum pas goed opgenomen door een goed gereinigde huid. Als crème aangebracht wordt op een niet gereinigde huid, neemt u het risico dat ook bijvoorbeeld make-up resten dieper in de huid worden getransporteerd. De tonic werkt als een nareiniger, die tevens de restanten van de melk of gel verwijdert. Daarnaast balanceert de tonic het pH-niveau van de huid.

Reinigings-tips

  • Was altijd eerst je handen voordat je je gezicht reinigt.
  • Te warm water droogt je gezicht uit, gebruik liever lauwwarm water.
  • Masseer reinigingsmelk in cirkels over de huid met een zacht (baby)borsteltje. De doorbloeding wordt dan extra gestimuleerd en je verwijdert meer dode huidcellen.
  • Verwijder oogmake-up altijd van buitenooghoek naar binnen. Niet boenen, daar kan die dunne huid niet tegen.
  • Reinig je huid ’s avonds voordat je op de bank ploft; dit voorkomt dat je er te moe voor bent.
  • Doe ieder voorjaar en najaar een intensieve peelingkuur in de salon. Zo hou je de huid dun en ontvankelijk voor verbetering

Nieuw bij Nancy’s BeautySalon
Een Peel Off masker geeft bijna een magisch effect aan uw behandeling. Het is verrijkt met gerichte actieve ingrediënten en geeft daarmee een groot moment van welzijn in uw behandeling. Het wordt nat aangebracht en kan uiteindelijk gemakkelijk in één keer worden verwijderd dankzij de alginaat elastische eigenschappen. Het is sterk voedend en geeft een gevoel van frisheid met als resultaat een stralende teint.

Door occlusie (=insluizing) dringen de actieve bestanddelen diep in de huid. De maskers hebben een multifunctionele werking: verbeteren van de doorbloeding en verstevigen, voeden en regenereren van de huid. De huid krijgt een stralend fris en jong uitzicht en voelt fris en soepel aan. De maskers zijn geschikt voor elk huidtype en kunnen naast het gelaat ook voor buste, buik en handen gebruikt worden.

De maskers zijn binnenkort verkrijgbaar in 4 verschillende maskers:

  • Marine Klei Peel Off Masker; Zuiverende, revitaliserende en verzachtende eigenschappen, remineraliseert de opperhuid en werkt ontstekingsremmend.
  • Chitosan Peel Off Masker; Helend (eczeem), transporteur van zuurstof in de huid, hydraterend, anti-aging, herstelt elasticiteit en zachtheid van de huid.
  • Vitamine A + C Peel Off Masker; Vermindert de verschijning van aan leeftijd gerelateerde vlekken, stimuleert celvernieuwing en vertraagt pigmentvorming.
  • Ginger Peel Off Masker; Stimuleert vetverbranding en doorbloeding, anti-oxiderende eigenschappen, gaat de strijd aan met schimmels en bacteriën, vermindert ontstekingen. Licht de huid op.

Aanbieding
Reinigingsset bestaand uit een tonic en cleanser naar keuze.reinigers

T.w.v. € 46,- per set, nu voor slechts € 35,- per set!

Geldig van 19 januari t/m 2 maart 2015.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer