Reinigingsdoekjes lijken een uitkomst. Helemaal na een avondje stappen. Geen water nodig, even wrijven en klaar. Maar deze manier van reinigen is helemaal niet zo fraai!

Reinigingsdoekjes laten make-up resten en bacteriën op je huid achter, omdat je ze er niet afspoelt met water. Vaak zitten deze doekjes vol met conserveringsmiddelen. Ze duwen daarnaast ook een groot deel van de make-up in je huid, in plaats van het eraf te halen.

Gebruik liever de Cenzaa Rise & Shine Cleanser. Deze reinigt de huid op een zijdezachte wijze zonder haar uit te drogen. Bacteriën en vrije radicalen worden eenvoudig verwijderd. Deze fijne cleanser herstelt de pH-waarde van je huid en verheldert de teint.

 

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap