Ik ben vandaag echt super blij. Na maanden van voorbereiding zijn vandaag eindelijk de Cenzaa producten binnen gekomen.

Daarom wil ik je vandaag even meenemen op mijn Cenzaa reis en waarom ik voor Cenzaa heb gekozen.

Ik ben namelijk al meer dan 10 jaar geleden in aanraking gekomen met Cenzaa. Ik ging namelijk aan het begin van mijn carriëre vaak naar het bedrijf van Cenzaa, genaamd Basic Salon Products. Zij gaven namelijk kwalitatief hoogstaande trainingen. En als beginnend schoonheidsspecialist wilde ik graag mijn kennis verdiepen.

Toen kwamen zij zo’n 11 jaar geleden met hun eigen merk Cenzaa genaamd. Ik was toen al heel erg enthousiast. Echter destijds was de investering voor mij te groot om met Cenzaa te starten. Ik ben ze daarom wel altijd blijven volgen, in vakbladen en beurzen.

Maar als ik droomde over mijn toekomst en wat ik wilde bereiken, kwam Cenzaa toch wel altijd in dat plaatje voor. Dus toen ik vorig jaar voor een keuze kwam te staan heb ik besloten mijn hart te volgen en eindelijk voor Cenzaa te kiezen.

Nu mag je natuurlijk niet zomaar starten met Cenzaa. Daarvoor moet je ook een intensieve opleiding volgen tot Cenzaa Huidexpert. Daar ben ik de afgelopen maanden druk mee bezig geweest en deze heb ik nu bijna afgerond. En omdat ik deze bijna heb afgerond kon ik daarom nu al de producten van Cenzaa ontvangen.

Super blij ben ik dan ook. Ik ga nu lekker alles uitpakken en een plek geven. Ik ben enorm enthousiast en ik hoop jij binnenkort ook.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60