Optimale huidconditie
Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is het voorjaar geworden. De lente kwam met de eerste warme dagen, de frisse geur van groene blaadjes en het gevoel van nieuwe energie. Een lekker voorjaarszonnetje, een onverwacht terrasje pikken en natuurlijk kennismaken met de nieuwste make-up en verzorgingsproducten. Om van de lente te genieten!

Scrubben
In de make-up kleuren is dit voorjaar geen duidelijke trend of speciale kleur te ontdekken, je kan experimenteren met verschillende looks. Voor de ogen zijn er leuke, frisse tinten, zoals aqua, roze, zacht oranje en frisgroen. Maar je kan ook gaan voor naturel.

Naturel betekent niet, zoals veel vrouwen denken, dat je je niet opmaakt. Uiteraard kan je daar ook voor kiezen, maar bij een naturel look hoort wel degelijk make-up. Bij deze look speelt de huidconditie een hele belangrijke rol. De huid moet er namelijk zo natuurlijk, gaaf en transparant mogelijk uitzien. Dat betekent dat je alleen daar camoufleert waar nodig. Dus: de kleine onregelmatigheden, meestal bij de neushoekjes en onder de ogen. De camouflage dep je heel lichtjes met de vingers, zodat deze na het aanbrengen niet echt zichtbaar is. Als de huid niet de juiste conditie heeft, voer dan een intensieve scrubkuur uit.

De Osaìne Corail Scrubmask is de ideale manier om de huid te regenereren en een frisse uitstraling te geven. Het werkt exfoliërend en verzachtend op de huid, couperose vermindert en verwijdert de dode huidcellen van de oppervlakte en heeft bovendien een stimulerende werking op de doorbloeding en celdeling. Voor het lichaam gebruik je de Osaìne Relaxing Sea Scrub. Vergeet tijdens het scrubben niet de ellebogen, handen, knieën en voeten mee te nemen.

Kuur
Begin altijd met een reiniging van de huid, gebruik daarvoor afhankelijk van je huidtype Omega Cleanser/Omega Tonique of Floragel/Flora Tonique. Breng het Corail Scrubmask roterend aan, maak extra rotaties op de neus, kin en voorhoofd, laat het masker circa 7 minuten zijn werk doen, neem de restanten af met lauwwarm water. Breng daarna naar keuze het Idramask, Aosamask of je nachtcrème aan.

Week 1: om de dag scrubben. Week 2: dagelijks scrubben. Week 3: om de dag scrubben. Vervolgens: onderhouden met wekelijks 1 à 2 keer scrubben.

Goed begin, geen half werk

Of je nu cellulitis aan wilt pakken of de stevigheid van je huid wilt verbeteren, je start altijd met scrubben. Door het peelen van de huid, vindt zuivering plaats. Onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd. Een scrubbehandeling reactiveert tevens de microcirculatie als voorbehandeling op specifieke behandelingen. Ook als je mooi, egaal bruin wilt worden, is dit een goede voorbereiding.

Osaìne ontwikkelde een thalasso therapie op basis van twee belangrijke uitgangspunten: de zee en klei. De zee en zeewater bieden de mens een ‘puur natuur’ hulpmiddel tegen stress, veroudering en onvolkomenheden zoals cellulitis. De combinatie van zon, jodium en zeewater heeft een groot herstellend effect op het menselijk lichaam.

In zeewater gedrenkte klei geeft een dieper effect op de huid. Dit wordt veroorzaakt door het zogenaamde ‘osmose effect’. Wanneer de modder is opgebracht, ontstaat een isolerende laag waardoor de lichaamstemperatuur oploopt. Poriën gaan open en geven het water dat door de cellen werd vastgehouden af. De huid staat nu meer open voor het ontvangen van de actieve elementen, die zich in de modder bevinden. De cellen kunnen deze elementen vervolgens opnemen. Een behandeling (thuis of in de salon) bestaat uit vier stappen: Zuivering Relaxing Sea Cleanser reinigt en zuivert de huid; Relaxing Sea Scrub verwijdert dode huidcellen en bereidt de huid voor op de volgende behandelstappen. Verfrissing Relaxing Sea Tonic brengt de huid opnieuw in evenwicht.

Activering
De huid wordt behandeld met Slimming Sea Mud (als anti-cellulitis en/of afslankende behandeling) of Firming Sea Mud (ter versteviging van de huid en verbetering van striae). Na 15 minuten wordt de mud verwijderd.

Voltooiing Slimming Sea Cream of Firming Sea Cream sluiten de behandeling af.

Aanbieding

Bij aankoop van Slimming Mud of Firming Mud (400 ml)
krijgt u kado Relaxing Sea Scrub t.w.v. € 25,60.

Bij een gezichtsbehandeling ontvangt u voor slechts € 17,50 een thallasso deelbehandeling.

Actieperiode 29 mei t/m 8 juli 2006

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Trakteer je handen & voeten op pure luxe

In de Hand & Foot collectie ontdek je de luxe texturen en bijzondere Aziatische...

Lees meer

Zo creëer je een spa @home

Onze planning staat vaak overvol en daarom is het belangrijk om af en toe...

Lees meer

Dit mag er niet ontbreken in jouw koffer!

Route du soleil: op zonvakantie, wintersport of naar de bergen? Deze Cenzaa musthaves zijn...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap