Het kan je de afgelopen weken niet ontgaan zijn, het nieuws staat vol met berichten rondom het Corona virus. Overal worden diverse maatregelen genomen en ook in de salon merk ik dat er veel vragen zijn. Dat is natuurlijk heel begrijpelijk in deze situatie.

Bij deze wil ik jou laten weten welke voorzorgsmaatregelen ik in de salon hanteer.
Hygiëne is een vast protocol binnen mijn salon. Ik werk volgens de code van de schoonheidsspecialist en onze salon is door de GGD goedgekeurd en voldoet aan alle hygiënische eisen die er gesteld worden.

Gelukkig is er vanuit mijn kant geen enkele reden om geen behandelingen te geven. Wel let ik nu extra streng op de hygiëneregels in mijn salon en heb deze aangepast met extra voorzorgsmaatregelen.

Beleid behandelingen

Wij hanteren momenteel de volgende voorzorgsmaatregelen:

Heb jij of een van je naasten griepverschijnselen, verkoudheid, niezen, hoesten en/of koorts? Dan verzoek ik je om de afspraak te verzetten naar wanneer jij je weer beter voelt.

Bij ontvangst zal ik je geen hand geven. Wel krijg je een desinfecterende gel aangeboden om je handen te desinfecteren.

Op verzoek draag ik een mondkapje en handschoenen tijdens de behandeling. Voor de behandeling en regelmatig tijdens de behandeling was ik mijn handen met desinfecterende zeep.

Daarnaast wordt  er geregeld durende de dag aandacht besteedt aan een extra tussentijdse schoonmaak van o.a. alle deurkrukken etc. op deze manier willen wij bijdragen aan het minimaliseren van de verspreiding van het Coronavirus.

Deze hygiëne richtlijnen zijn voor mij niets nieuws, maar ik kan me wel voorstellen dat je nog vragen hebt.
Je kunt mij altijd bereiken via de mail of telefoon.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60