Mooie volle lippen, zoals Angelina Jolie, zouden we allemaal wel willen. Maar dan wel graag op een natuurlijke manier. En liever niet zoals Barbie, met van die opgespoten lippen.

Gelukkig bestaat er ook een natuurlijke manier voor meer volume in onze lippen met het lichaamseigen hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof dat wel 100 x zijn eigen gewicht aan vocht kan vasthouden. Hierdoor krijgen de lippen meer volume op een natuurlijk uitziende manier.

Advies

Met een natuurlijke filler op basis van hyaluronzuur kun je de lippen dus een natuurlijke volume geven.

Daarmee verdwijnen gelijk de liprimpeltjes rondom de mond. Dus zeker bij het ouder worden, als er liprimpeltjes ontstaan en het volume van de lippen juist afneemt, kan een natuurlijke filler in de lippen wonderen doen.

Doordat onze lippen continue in beweging zijn, verdwijnt deze natuurlijke filler wel sneller dan dat je bijvoorbeeld een voorhoofdsrimpel zou opvullen. Gemiddeld zal je deze behandeling 1 x per half jaar tot 9 maanden moeten herhalen.

Behandeling

Lees hier alles over deze natuurlijke filler:
Natuurlijke fillers
Dermapen Microneedling

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap