Viva la Donna Day stopt per 31 december 2014

logo-VivalaDonnaMet grote spijt in hun hart laat de Stichting Viva la Donna weten dat zij hun werkzaamheden per 31 December 2014 zullen staken. Afgelopen negen jaar hebben Corinne en haar zus Margreet  samen met vele honderden vrijwilligers en sponsoren onze activiteiten kunnen vormgeven. Tienduizenden vrouwen die door kanker zijn geraakt hebben kunnen genieten van een of andere vorm van verwenzorg. Deze werkzaamheden hebben zij belangeloos en met veel liefde verricht en ze hebben kennis mogen maken met de bereidheid van velen om ons daarbij te helpen. Nancy’s BeautySalon was daar één van. Die ook weer ieder jaar gratis en vrijblijvend haar salon ter beschikking stelde om vrouwen met kanker of die kanker hebben gehad in het zonnetje te zetten.

Wat in 2005  als een kleinschalig event begon is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige en professionele organisatie. Met het groeien van de organisatie namen ook de regelgeving en werkdruk toe. Omdat ze deze werkzaamheden met zoveel liefde en toewijding hebben gedaan konden ze deze druk dragen.

Echter het afgelopen jaar hebben ze gemerkt dat de intensieve werkzaamheden en verantwoordelijkheid de stress heeft verhoogd. Dit is van grote invloed op hun privéleven en gezondheid.  Daarom is het nu tijd om weer aandacht te besteden aan hun gezinnen en vrienden en open te staan voor nieuwe ervaringen.

Ze hebben ooit een steen in het water gegooid en vanuit deze rimpeling zijn vele mooie projecten en stichtingen ontstaan.vrouw_rozen

De komende maanden zullen zij zich nog inzetten om projecten en de administratie af te ronden en hun partners bij te staan bij vragen omtrent het voortzetten van een eigen verwendag.

Zij willen iedereen bedanken voor alle steun die zij afgelopen jaren mochten ontvangen en stoppen in de overtuiging dat hun mooie werk van waarde is geweest in vele levens.

Nancy’s BeautySalon die al vanaf de start van haar salon meedeed aan de jaarlijkse verwendag voor vrouwen betreurt dit natuurlijk enorm, maar heeft uiteraard begrip voor de situatie. Daarom zal Nancy ook op zoek gaan naar een nieuw doel om te ondersteunen. Suggesties zijn dus welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Make-up workshop en huidverzorgingsworkshop tijdens de Geluksweek Roerdalen

Van maandag 16 tot en met zondag 22 maart is de Geluksweek Roerdalen. Door...

Lees meer

Workshop Stralend Mooi tijdens de Geluksweek Roerdalen

Van maandag 18 tot en met zondag 24 maart is de Geluksweek Roerdalen. Door...

Lees meer

Win prijzen tijdens de Cenzaa introductie avond

Hello Beautiful I can tell that you are smiling. And why not? You have...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap