Een wijs gezegde: schoonheid zit van binnen. Een mooie huid heeft naast de juiste huidverzorging ook voedingsstoffen nodig om van binnenuit naar buiten toe te stralen. Gezonde voeding en een gezonde levensstijl is daarbij noodzakelijk. Liefde voor een mooie huid moet van twee kanten komen. Met de Cenzaa “INSIDE OUTSIDE” tips bij elke verpakking in de Global Cocooning producten ben je al op de juiste weg.

Huidveroudering & Antioxidanten

Start de dag met een SPF en eet antioxidanten. Het krachtige wapen tegen huidveroudering zoals: acai, zwarte bes, rauwe cacao, gojibessen, Nutraceuticals en drink de Cenzaa Tea.

Shiny Healthy You!

“Binnen een half jaar was mijn huidprobleem over!”

Een natuurlijke SPF…

Zet watermeloen op het menu! Want het stofje ‘lycopeen’ dat watermeloen zijn rode kleur geeft, werkt als een natuurlijk zonnefilter van binnenuit; het beschermt de huid tegen de UV-straling en beschadiging van de zon.

Meer tips?

Nancy volgt deze zomer de speciale Food Lab opleiding. Huidverbetering van binnenuit en wat doet voeding met je huid. Dit gaan we ook bij Derma Clinic Vlodrop toepassen. Binnenkort krijg je hier meer informatie over. Houd daarom zeker onze blog, facebook pagina of nieuwsbrief in de gaten.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60