Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact met mij op, dan zal ik je vraag nog binnen 24 uur beantwoorden.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt je bestelling betalen via iDEAL, overboeking, creditcard, achteraf betalen via Klarna of bij ophalen.

Hoe werkt betalen via Klarna?

Bij een aankoop kan je via Klarna check-out nu kiezen voor ‘betaal nu’ en ‘betaal later’. Wil je direct afrekenen dan kan je via verschillende betaalopties met 1 click afrekenen. Wil je later betalen dan krijg je 2 weken de tijd om de factuur te betalen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal producten en het gewicht van het pakket. Over het algemeen geldt het standaardtarief van Post NL. De verzendkosten worden automatisch berekend in het winkelmandje. Alle tarieven vind je terug op de website van Post NL.
Wat is de levertijd binnen Nederland?

Alle bestellingen worden nog binnen 48 uur verwerkt en verzonden, met uitzondering van weekend en feestdagen. Pakketpost via Post NL heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen). Derma Clinic Vlodrop is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport.

Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met mij op.

Wat is de levertijd buiten Nederland?

Alle bestellingen worden verzonden met Post NL. Voor levertijden in het buitenland verwijs ik je door naar de website van Post NL.

Wat is het minimum orderbedrag?

Wij hanteren geen minimum orderbedrag.

Hoe kan ik iets retourneren?

Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Het product dient in de originele verpakking en ongebruikt retour verzonden te worden zonder beschadigingen. Kosten voor het retour sturen van het product komen voor rekening van de consument. Wanneer ik het product in goede staat retour heb ontvangen, zal ik het bedrag terug betalen op je rekening.

Kan je mij een persoonlijk huidadvies geven?

Uiteraard. Je kan online een gratis Skintake doen. Vul het formulier in, voeg voor een nog beter resultaat een foto toe en binnen een aantal dagen ontvang je een persoonlijk advies in jouw mailbox. Je kan ook altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een informatie en adviesgesprek bij Derma Clinic Vlodrop.

Of je kan een foto van je huid met je vraag e-mailen naar info@dermaclinicvlodrop.nl.

Hoe werkt de gratis cadeauservice?

Wil je een cadeau kopen om iemand te verrassen, dan pakken we dit gratis in op een leuke en originele manier. Wil je hier gebruik van maken, geef dit dan door in de opmerkingen box bij je bestelling. Geef ook aan om welk product en/of producten het gaat en eventueel voor welke gelegenheid. We houden hier dan rekening mee. Je krijgt het dan in een leuke geschenkverpakking thuis gestuurd.

Hoe kan ik sparen voor gratis Cenzaa producten?

Op bijna iedere product van Cenzaa zit een gratis spaarpunt op het doosje. Deze kun je plakken op onze spaarkaart. Hiermee kan je sparen voor diverse gratis Cenzaa producten, afhankelijk van je keuze. Vanaf 3 spaarpunten heb je al een gratis product. Bij een volle spaarkaart van 16 punten krijg je een surprisebox cadeau. Hier zitten altijd meerdere Cenzaa producten in. Wat er in zit is altijd weer een verrassing. Dit wisselt continue.

Heb je nog geen Cenzaa spaarkaart, geef dit dan aan in het opmerkingen vak bij je bestelling. Ik stuur deze dan graag naar je toe.

Volle spaarkaart? Of het aantal punten voor het door jou gekozen product bij elkaar? Stuur je spaarkaart dan op naar Derma Clinic Vlodrop Berkenlaan 25 6063CT Vlodrop. Dan krijg je je cadeau gratis opgestuurd bij jouw volgende bestelling.