Hello Beautiful

I can tell that you are smiling. And why not? You have a reason to smile, since you are giving yourself the absolute best in skincare.

Jij tovert ook een glimlach op ons gezicht daarom vinden wij het geweldig dat we je in onze prachtige salon in Vlodrop mogen uitnodigen.

Op donderdagavond 21 februari introduceren wij het nieuwe merk Cenzaa en dat pakken we op spectaculaire wijze aan. Wij leggen de rode loper speciaal voor jou uit.

Op deze avond neem ik je mee in de wereld van Cenzaa.

Cenzaa staat voor een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Een uniek onderdeel in elke Cenzaa behandeling is de Cenzaa geurreis. Het samenspel van vier sensationele geurblends zorgen voor een sensationele beleving!
Op deze avond neem ik je mee op deze sensationele geurreis.

Daarnaast maak je kennis met het Cenzaa theeritueel. Proef een van de 4 heerlijke en 100% biologische theeën van Cenzaa.

Uiteraard maak je ook kennis met de nieuwe producten van Cenzaa bij ons testerstation. Hebben we spectaculaire welkomstaanbiedingen en een prijsvraag waarmee je kans maakt op gratis behandelingen of producten.

Altijd al willen weten wat voor huidtype jij hebt en welke producten daar het beste bij passen? Vul dan onze skincheck formulier in en laat je huid scannen in onze huidanalyse apparaat de Observ520 en krijg de huidfoto’s gelijk thuis opgestuurd.

Tevens kan je kennis maken met de nieuwe heerlijke behandelingen van Cenzaa. Deze behandelingen worden bijna geheel masserend uitgevoerd. We demonstreren op deze avond de Balance Sensage, de drukpuntmassage van Cenzaa. Wil jij model zijn voor deze behandeling op deze avond? Stuur me dan even een berichtje of stuur een e-mail naar info@dermaclinicvlodrop.nl.

Op deze avond wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. De catering zal geheel verzorgd worden door de dames van Vijo Cuisine uit Herkenbosch. Deze bestaat uit maar liefst 5 gangen. Diverse soorten gezonde hapjes, kleine amuses, salades tot aan het dessert. Het is er allemaal.

Heb jij speciale dieetwensen? Laat het ons dan weten, dan houden we hier rekening mee.

Natuurlijk ga jij niet met lege handen naar huis. Je ontvangt van ons een goed gevulde goodiebag. Daarom is wel verplicht om je aan te melden voor dit event, zo weten wij hoeveel goodiebags we moeten klaar zetten.

En als toppunt van deze avond, kom jij natuurlijk niet alleen. Neem gezellig een vriendin, vriend, man, moeder, oma of wie dan ook mee. Meld je die persoon dan ook aan? Dan staat er ook voor die persoon een goodiebag klaar.

Aanmelden kan via een berichtje of stuur een mail naar info@dermaclinicvlodrop.nl.

Donderdagavond 21 februari van 19.30 tot 21.30 uur.

Zie ik je dan? Dan maken we er met zijn allen een echt feestje van.

Volg alle nieuwtjes rondom deze avond op onze facebook-evenement pagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Make-up workshop en huidverzorgingsworkshop tijdens de Geluksweek Roerdalen

Van maandag 16 tot en met zondag 22 maart is de Geluksweek Roerdalen. Door...

Lees meer

Workshop Stralend Mooi tijdens de Geluksweek Roerdalen

Van maandag 18 tot en met zondag 24 maart is de Geluksweek Roerdalen. Door...

Lees meer

Win prijzen tijdens de Cenzaa introductie avond

Hello Beautiful I can tell that you are smiling. And why not? You have...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap