Ik ben verheugd om te kunnen vertellen dat er in november een tweedaagse perfectie training wordt gehouden voor bestaande pmu specialisten in de allernieuwste technieken bij LCN Beauty School te Puth. LCN Cosmetics Benelux organiseert deze tweedaagse opleiding. Zij zijn aanbieder en leverancier van o.a. permanente make-up equipement en kleuren. Dit is een speciale perfectie training met de laatste nieuwe trends en technieken! Micro-blading, Candy Lips, Nanotechnologie en Organische kleurenleer.

Een absolute “must have” voor de PMU Professional
Onze internationale PMU Master-trainer van LCN Germany zal haar Vakkennis met u delen en uw Expertise verhogen. Ook ik zal hierbij aanwezig zijn om je tijdens je opleiding extra te ondersteunen. Tijdens deze 2- daagse training worden de nieuwste technieken aangeleerd, – modernste apparatuur en PMU naalden en kleuren van het merk LCN gepresenteerd.

 

Het Programma

Dag 1:
– Micro-Blading voor PMU professionals. ( mesjes-techniek voor wenkbrauwen)
– Know how van de modernste organische PMU Kleuren. (zonder ijzeroxide op basis van koolstof voor verbeterde eindresultaten)
Dag 2:
-Nanotechniek (een technisch antwoord op de manuele micro-blading)
-XXL Volume Candy Lips ( een innovatieve pmu methode)

Wanneer?
20 en 21 november 2016

De kosten van deze perfectie Training bedragen:
2 dagen incl. theorie en werken op een model € 798,-

Onze aanbieding voor U:
Inschrijven (*) vóór 1 september en u ontvangt € 200,- korting op het cursusgeld en een extra korting van 15% op het micro-Blading startpakket 89619.(studioNews 2/2016)

Inschrijven

Stuur uw inschrijving naar info@dermaclinicvlodrop.nl onder vermelding tweedaagse opleiding via Nancy Peter (*)inschrijfkosten ad € 95,- in de totaalprijs opgenomen. Gelimiteerd aantal deelnemers, inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst vergeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap