Lief zijn voor je huid en deze optimaal verzorgen. Dat is de basis voor jouw glimlach op je gezicht! Met dit dagelijkse ritueel zorg je voor een ultieme schone lei.

Daily DNA Cleanser (2015)

Zeer milde en rijke cleanser die aanvoelt als gel, verandert op de huid in een ultrazachte olie die op sublieme wijze make-up en afvalstoffen oplost. Dit minimaliseert tekenen van huidveroudering en brengt jouw huid weer in balans!

Silky & Supersoft

De Daily DNA Cleanser komt uit het Cenzaa jaar 2015. Een absolute favoriet van de Cenzaa salons en stiekem ook van mij! Volmaakt voor mijn gevoelige huid: ik breng het op als een gel, masseer het in en het verandert in een zijdezachte olie. Heerlijk!

Day Off Remover (2018)

Uitzonderlijk krachtige make-up remover met een bijzondere textuur. Verwijdert make-up en vervuilende deeltjes perfect en beschermt de barrièrefunctie van de huid. Deze krachtpatser reinigt, verzacht de huid en is geschikt voor de meest gevoelige huid.

Gentle Eye & Lip Color Remover

De nieuwe Day Off Remover is een echte krachtpatser en helpt je na een geweldige avond het make-up feestje weer van je gezicht te toveren op een verzachtende wijze. Is zelfs geschikt voor de lensdragers onder ons.

De magie van de bi-phase formule

Unieke 2-fasen formule, met een oliehoudende bovenste fase en een onderste fase op waterbasis, speciaal samengesteld uit zeer milde oliën.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60