Vandaag stond ik met een artikel in de Trompetter. Ter ere van mijn 1-jarig bestaan. Het artikel wilde ik jullie niet onthouden:

Nancy’s BeautySalon in Echt bestaat 1 jaar. Ter ere van het 1-jarig bestaan zal op zaterdag 1 december tussen 11.00 en 15.00 uur een open dag plaatsvinden bij Nancy’s BeautySalon aan de Narcissenstraat 214.

Deze open dag zal in het teken staan van de komende feestdagen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kennis maken met de vele behandelingen die Nancy’s BeautySalon te bieden heeft. Er zullen onder andere demonstraties plaatsvinden van de Thaise Kruidenstempelmassage, Eye Majic een perfecte oogmake-up in 10 seconden, Chocoladebehandeling, Wimperpermanent en Visagie. Dus wilt u nu eens zelf een kruidenstempelmassage ondergaan of perfect gekrulde wimpers hebben, kom dan eens langs.

Ook zijn er feestelijke aanbiedingen en krijgt iedereen een feestelijk cadeautje mee naar huis.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.nancysbeautysalon.nl of bellen op telefoonnummer: 0475 – 85 11 14.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap