Wat een geweldig jaar heb ik achter de rug, die voelt als een droom die uit kwam. 

Zoals zovelen is het vandaag op oudejaarsavond vaak een terugblik op 2019. Dat zien we niet alleen terugkomen op tv met de oudejaarsconference en het nieuws van 2019. Maar ook veel mensen kijken persoonlijk terug op hun 2019.

Hoe is jouw jaar geweest?

Bij Derma Clinic Vlodrop, doe ik niet anders. Ook ik kijk terug op 2019, en wat een mooi jaar is het geweest.

En nu 2020 eraan komt, wat staat er op de planning en wat zijn mijn doelen.

Ik neem je graag mee in mijn jaar en laat je graag mijn 2020 zien.

Terugblik 2019

Introductie Cenzaa

Dit kan je absoluut niet gemist hebben. Mijn start met de producten van Cenzaa. Cenzaa was al 12 jaar lang mijn droommerk voor in de salon. En dit jaar heb ik dat eindelijk kunnen realiseren.

Dat begon met de grote introductieavond in februari. Heb je deze gemist? Kijk hem hier terug.

Nu is het altijd weer spannend als je aan iets nieuws begint, maar terugkijkend op het afgelopen jaar, kan ik niet anders zeggen dat dit een groot succes was. Gelukkig zijn jullie ook enorm enthousiast geworden over Cenzaa. Ik ben dan ook enorm blij met deze keuze.

Cenzaa SkinTherapist

Het hele jaar door heb ik trainingen gevolgd aan de Cenzaa Academy om SkinTherapist te worden. 

Dat was een heel karwei, ik was bijna kind aan huis bij de Cenzaa Academy, zo vaak was ik er. Maar ik wilde dan ook perse dit jaar deze specialisatie nog halen. En in oktober is me dat gelukt. Trots!

Mijn specialisatie SkinTherapist met bijbehorend schildje is binnen.

beMineral

Ook had ik dit jaar de introductie van beMineral. Toen ik hoorde dat mijn vorige make-up merk steeds minder werd en langzaam uitlopend moest ik ineens op zoek naar andere make-up. Maar als ik dan toch op zoek ging, wilde ik wel een make-up merk dat goed is voor je huid en deze niet afsluit. De gevolgen hiervan zie ik namelijk al dagelijks.

Dat werd dus een hele zoektocht naar gezonde make-up. Gelukkig vond ik deze bij beMineral met slechts 3 ingrediënten is deze minerale make-up dus wel goed voor je huid.

Gelukkig viel ook deze make-up bij jullie in de smaak en sommige beweren inmiddels niet meer zonder te kunnen.

Dermapen Microneedling

Hier zat het even niet mee dit jaar. Mijn nieuwe Dermapen 4, de Rolce Royce onder de microneedling pennen, zou in maart van dit jaar al in mijn bezit zijn. Echter stond de hele shipment vast bij de douane, omdat er een stickertje op de doos niet klopte. Dat had niet alleen gevolgen voor mij, maar heel huidverbeterend Nederland stond op haar Dermapen 4 te wachten.

Helaas liet de douane zich niet opjagen en namen daar uitgebreid de tijd voor. Gelukkig kwam er vlak voor de vakantie het verlossende telefoontje van Cenzaa, dat de Dermapen eindelijk gearriveerd was. Gelijk werd de training ingepland in september en had ik de Dermapen in mijn bezit.

Vele kende al de Dermatude behandeling. Maar de Dermapen 4 werkt nog vele malen beter. Ik kreeg les van de microneedling goeroe Karlijn Tempelman. Wat een geweldige vrouw en wat heb ik veel geleerd. En nog veel belangrijker, wat heb ik nu al veel goede resultaten bereikt met het uitvoeren van deze behandeling.

Wil jij echte huidverbetering bereiken, dan is deze Dermapen Microneedling behandeling iets voor jou!

Tegenslagen

Hoewel we graag iedereen laten geloven dat 2019 helemaal geweldig was, gaat helaas niet alles over rozen.

Ook ik heb zo mijn tegenslagen gehad in 2019. Dat begon al vrij vroeg in februari doordat ik een zware hersenschudding opliep, nadat ik was flauwgevallen in de badkamer. Mijn hoofd raakte daarbij iets te hard de grond en ik was even buiten bewustzijn. Hier heb ik tot ver in de zomer last van gehad. Gelukkig voel ik me inmiddels weer helemaal hersteld.

Zoals de meeste wel weten zit ik ook in een IVF-traject om zwanger te worden. Dat zat helaas ook dit jaar niet mee. Behalve dan dat dit traject lichamelijk heel zwaar is, valt het emotioneel ook niet altijd mee. Ik ben helaas nog niet zwanger en hoop dat in het nieuwe jaar deze wens toch mag uitkomen.

Vooruitblik 2020

DNA 360° Skincode

Huidverbetering op basis van je DNA. Wist je dat huidveroudering door 20% door je DNA wordt bepaald en 80% door je leefstijl? Je leefstijl kan je aanpassen. Maar wat nou als je weet wat die 20% doet? Dan kunnen we daar nu al rekening mee houden!

En dat is precies wat DNA 360° Skincode gaat doen.

Als 1 van de eerste ben ik er in februari bij op de Cenzaa Academy om opgeleid te worden tot erkend Cosmedical Huidverjongingsexpert. De introductie en lancering van bijbehorende nieuwe producten zal iets later in het voorjaar plaats vinden.

Seasons Collection

In het voorjaar komt er naast een nieuwe seizoensbehandeling, weer een compleet nieuwe seizoenscollectie producten van Cenzaa. Wat dat zal zijn is voor mij nu ook nog de vraag. Maar ik kijk er wel al naar uit.

De Global Cocooning seasons producten die zijn het komend half jaar nog beschikbaar, daarna zullen deze uitlopend zijn.

Sun Collection

Het lijkt nu nog ver weg, de zomer. Hoewel ik daar nu met deze donkere dagen toch echt naar verlang.

Maar ook de zonneproducten worden dit jaar door Cenzaa uitgebreid. Ook dit is nog even een verrassing, aangezien ik dit zelf nog niet weet. Maar zo kunnen we wel vol verwachting uitkijken naar de zomer!

Optimale huidverbetering

Mijn 3 pijlers voor optimale huidverbetering zijn: de juiste huidverbeterende behandeling, de juiste producten voor thuis en voeding met voedingssupplementen. Je hebt mij dit al vast meerdere malen horen zeggen, maar het werkt echt.

In 2020 introduceer ik zelf iets nieuws om dit nog duidelijker te maken. Binnenkort meer daar over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Meld je aan voor Beautytips via Whatsapp

Wil jij wekelijks gratis beautytips ontvangen voor jouw huid? √ Weet jij niet hoe...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop staat geregistreerd in het SKIN Register

Vanaf vandaag sta ik als een van de eerste in Nederland en als eerste...

Lees meer

Update Corona maatregelen mondkapje verplicht

Met de opkomst van een 2e golf zijn ook de richtlijnen weer gewijzigd. Vanaf...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap