Zo aan het einde van het jaar blikken de meeste mensen terug op het afgelopen jaar. Zo ook Derma Clinic Vlodrop. En wat een jaar was het. Er zijn heel wat hoogtepunten geweest. En die deel ik graag met je.

Terugblik 2017

10-jarig jubileum
Zo bestond Derma Clinic Vlodrop begin dit jaar alweer 10 jaar. Een echt jubileum te noemen. En trots wat ik in de afgelopen 10 jaar heb bereikt. Dit hebben we dan ook uitgebreid gevierd.

Donatie Huidfonds
Het afgelopen jaar hadden we ook een donatiepot van het Huidfonds in de salon staan. Hiermee hebben we een mooi bedrag bij elkaar opgehaald. Nu voor kerst hebben we dat gedoneerd aan het Huidfonds. Derma Clinic Vlodrop heeft dat bedrag nog eens verdubbeld.

Monteil Derma Radiofrequentie behandeling
Als eerste in Nederland introduceerde we het Monteil Derma Radiofrequentie apparaat. Een super mooi apparaat voor een effectieve behandeling bij onder andere huidverslapping. Ook wel fitness voor je huid genoemd.

Bereikbaar via whatsapp
Vanaf de zomer gingen we nog meer met deze tijd mee en zijn we tegenwoordig ook via whatsapp te bereiken: 06 58 71 34 35.

Observ520
In augustus introduceerde we de Observ520, een revolutionair huidanalyse apparaat, waarmee we je huid optimaal in beeld kunnen brengen. En die ons zelfs een kijkje in de huid geeft.

Derma Supps
In november kwam een droom uit met de lancering van mijn eigen voedingssupplementenlijn Derma Supps.

Opleiden
Ook hebben we dit jaar weer heel wat leerlingen mogen opleiden tot Permanente Make-up specialist, Microblading specialist en Pedicure. En vergeet vooral onze stagiaire van het afgelopen jaar Rachelle niet.

Ik hoop dat jij een net zo fantastisch jaar hebt gehad als ik. Want zonder jou was dit allemaal niet gelukt.

Vooruitblik 2018

Naast een terugblik is deze tijd van het jaar ook een goed moment om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Wat zijn je doelen voor het nieuwe jaar en wat wil jij graag bereiken? Deel jouw wens met mij, want in het nieuwe jaar gaan we iemands droom laten uitkomen. Maar daarover vertel ik je later meer.

Ook voor Derma Clinic Vlodrop staan er een aantal nieuwe dingen te wachten voor het komend jaar.

Nieuwe behandeling
Zo komen we in het nieuwe jaar ook weer met een nieuwe, mooie behandeling. Ik ben alvast super enthousiast hierover, maar we houden je nog even in spanning.

Make-up
Ook zal onze make-up lijn LCN uitgebreid worden en zullen we ons hier meer op gaan richten. Zo komen de make-up workshops weer terug. Ook daarover hoor je later meer.

Verandering wachtruimte
De salon zal ook een kleine verandering ondergaan. Zo wordt in het nieuwe jaar onze wachtruimte opnieuw ingedeeld.

Nieuwe website
Tot slot zijn we momenteel achter de schermen hard bezig met het vernieuwen van onze website. Ook deze zal in 2018 geïntroduceerd worden.

Kortom 2018 zal voor mij goed starten. Hopelijk voor jou ook.

Ik wens je een hele liefdevolle kerst, een goed uiteinde. En een mooi nieuw begin van het nieuwe jaar. May all your wishes come true.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap