Vandaag stond er een artikel over mijn salon in ‘t Waekblaad, wat in de omgeving van Echt en Susteren wordt verspreid. Hiervoor kwam journalist Math Tholen een kijkje in de salon nemen en een interview afnemen. Ik wilde je het artikel niet onthouden.

 

“Jaren geleden nam ik mij voor ooit een eigen zaak te beginnen met voorkeur voor uiterlijke verzorging. Nadat ik de (behoorlijk pittige) tweejarige opleiding tot schoonheidsspecialiste in Breda tot een goed einde heb gebracht, kon ik vorig jaar mijn droom tot realiteit brengen en ben ik Nancy’s BeautySalon gestart. Ik ben óók in het bezit van de diploma’s haarverzorging, parfumerie en mode-adviseuze”. Aldus Nancy Haneveer in haar professionele schoonheidssalon aan de Narcissenstraat 214 in Echt, die intussen al een aardige klantenkring heeft weten op te bouwen door haar deskundigheid.

Mensen willen tegenwoordig hun huid zo lang mogelijk jong houden en dus ligt uiterlijke verzorging voor de hand, mede onder invloed van allerlei cosmeticabladen en dito tv-programma’s. Nancy’s BeautySalon is gespecialiseerd in tal van (lichaams)behandelingen, verzorgt make-up, brengt harsen aan en beheerst de techniek van definitief ontharen door middel van het zgn. Epilar System. Maar niet alleen uiterlijke verzorging krijgt de volledige aandacht in de beauty salon, er wordt óók veel energie gestoken in het aspect gezondheid, oftewel wellness. “Mensen leven momenteel in een heel drukke wereld en hebben nog maar weinig tijd voor zichzelf, er ontstaan dan al gauw gezondheidsproblemen. Mijn behandelingen door middel van uiteenlopende massages zijn gericht op het gehele corpus, zodat men zich weer fit en opgewekt voelt. Het laatste nieuwe product op dit gebied is de befaamde Thaise kruidenstempelmassage voor rug en gezicht, waardoor er een heerlijk gevoel van welbehagen ontstaat.”

Mineral Care

Nancy’s BeautySalon werkt met huidverzorgingsproducten van Mineral Care, een zeer hoogwaardig product uit Israël waarvan de grondstoffen uit zouten van de Dode Zee komen. De mineralen uit deze zouten zijn zeer geschikt voor de verzorging van iedere huid. Ook mensen met huidproblemen (zoals haaruitval, roos, extreem droge huid, eczeem en psoriasis) hebben er baat bij. Bij Nancy kunt u tevens terecht voor een modderpakking die zeer weldadig is. En wat dacht u van een chocoladebehandeling (met cacaoboter en etherische oliën) die zorgt voor een stralende en soepele huid! Parfums, gels, crèmes en legio andere verzorgingsproducten zijn eveneens verkrijgbaar in de salon. Bovendien gelden er in de  komende (feest) maanden tal van aanbiedingen bij Nancy’s BeautySalon en óók zijn er cadeaubonnen van verschillende bedragen verkrijgbaar. Kortom, werp ‘s een blik op www.nancysbeautysalon.nl en ontdek zelf welke mogelijkheden er zijn om van een stralende huid te genieten én gezondheidsperikelen te verdrijven. Alle behandelingen door Nancy geschieden uiteraard op afspraak via tel. 0475 – 85 11 14.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Interview met Nancy Peter in vakblad van FNV Mooi

Afgelopen december werd ik geïnterviewd door het vakblad van FNV Mooi. Vandaag viel het...

Lees meer

Nancy in de schijnwerper bij De Huidprofessional

Vandaag stond ik in de schijnwerper bij de vereniging van De Huidprofessional. Als echte...

Lees meer

Groot interview met vakblad De Beauty Professional

Gisteren verscheen er een groot interview van mij op het platform van het vakblad...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap