In de komende weken gaan we ons focussen op de zon. We noemen deze weken de Sun Skincheck weken. 365° dagen per jaar schijnt de zon en dienen we deze te beschermen. Met de meest stralende nieuwe zonproducten om je huid optimaal mee te beschermen. Voor elk zonnetype, voor elk seizoen en voor elke bestemming.

De zon schijnt 365 dagen: de ene dag is de zon krachtiger dan de andere dag. Ook bij minder goed weer dringen de UV-stralen door de wolken heen. Daarom brengt Derma Clinic Vlodrop je de beste zonbeschermingsproducten, sun safely tips en de gevolgen van zonschade onder de aandacht. Dit om zonder zorgen te genieten van deze zonnige blijmaker, zodat de zon elke dag een glimlach op je gezicht tovert.

Leg jouw huid in de handen van de professional

Jij bent mooi om wie je bent, jouw huid hoort daarbij. Om je huid optimaal te verzorgen heeft Cenzaa een uniek 6 stappenplan ontwikkeld. Stap 6 is het beschermen van de huid tegen zon en UV-stralen. 85% van de huidveroudering is namelijk te wijten aan de zon. Geef je huid de bescherming die het verdient. De professionele zonbeschermingsproducten van Cenzaa bevatten antioxidanten, maar geen chemische filters. Dit beschermt je huid tegen veroudering. Laat je daarom goed informeren door Nancy, onze Cenzaa Huidexpert voor het beste product voor jouw huid en voor elk seizoen.

“Zonbescherming is de belangrijkste en allerbeste antirimpel crème die er is”.

Sun Skincheck

In de Sun Skincheck weken staat Derma Clinic Vlodrop in het teken van de skin check. Wist je dat Nancy, onze Cenzaa Skinexpert huidveroudering en pigmentatie kan verminderen? Intensieve verzorging, behandeling en bescherming tegen huidveroudering en pigmentvlekjes laat de kwetsbare huid opnieuw stralen, egaliseert en gaat schadelijke effecten tegen.

Make you skin sun ready

Laat je huid eens onder de loep nemen door Derma Clinic Vlodrop. Boek jouw behandeling in en maak je huid zonneklaar.
Of boek de gratis Sun Skincheck.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Trakteer je handen & voeten op pure luxe

In de Hand & Foot collectie ontdek je de luxe texturen en bijzondere Aziatische...

Lees meer

Zo creëer je een spa @home

Onze planning staat vaak overvol en daarom is het belangrijk om af en toe...

Lees meer

Dit mag er niet ontbreken in jouw koffer!

Route du soleil: op zonvakantie, wintersport of naar de bergen? Deze Cenzaa musthaves zijn...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap