Summer Coral

Koraal!
De kleur van een perzik, een grapefruit en lekker fel koraal, bijvoorbeeld de binnenkant van een watermeloen. Koraal tinten zijn een trend in de make-up collecties van deze lente en zomer. Koraal geeft meteen een frisse look. Onze nieuwste beMineral tinten passen helemaal bij de trend en matchen perfect met elkaar.

Lipgloss Watermelon
Deze nieuwe koraal lipgloss verzorgd en beschermd de lippen, door de prachtige ingrediënten zoals vitamine E en jojoba olie. Hij glanst prachtig en blijft lang mooi op de lippen.

Lipgloss Cupcake
Deze nieuwe oud roze lipgloss verzorgd en beschermd de lippen, door de prachtige ingrediënten zoals vitamine E en jojoba olie. Hij glanst prachtig en blijft lang mooi op de lippen.

Eyeshadow Glimpse Summer Goddess
Deze peach glimpse met gouden ondertoon zorgt dat jouw ogen gaan stralen deze zomer. Hij sluit prachtig aan bij onze nieuwe lipglosses en als je de blush Spice bij deze look gebruikt, is je “summer glow” helemaal af!

Eyeshadow Glimpse Baby Doll
Deze subtiele licht beige-poeder staat prachtig onder je wenkbrauwen, of bijvoorbeeld in de ooghoeken, waar je wel wat lichte glans kan gebruiken.

 

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60