Als je ouder wordt, krijg je rimpels, word je huid slapper en ontstaan er huidverkleuringen: dat is geen nieuws. Al vanaf je twintigste neemt de talgproductie af en kun je uiteindelijk last krijgen van een te droge huid. Om het nog erger te maken gaat vanaf je dertigste ook de celvernieuwing een stuk minder soepel. Je huid heeft meer moeite om dode huidcellen kwijt te raken en gaat er doffer en grauwer uitzien.

Behalve ons natuurlijke verouderingsproces, hebben we ook te maken met schade van buitenaf, zoals roken en blootstelling aan zon. Zonder antioxidanten beschadigen deze vrije radicalen zeer geleidelijk de cellen in de huid. Je krijgt rimpels, er ontstaan pigmentvlekken, je huid verslapt en de kans op het krijgen van huidkanker neemt toe.

2,5 jaar ouder door roken?

We weten allemaal inmiddels wel dat roken ongezond voor je is. Huidveroudering door roken hoort bij de nadelen van het roken. We kunnen het niet streng genoeg zeggen, roken is rampzalig voor je huid!

Wist je dat het effect van 10 jaar roken ervoor zorgt dat je gemiddeld 2,5 jaar ouder wordt geschat dan je daadwerkelijk bent? Waarom veroorzaakt roken huidveroudering? Wel, onder andere doordat roken ervoor zorgt dat de aanmaak van nieuw collageen verminderd en reeds bestaand collageen versneld afbreekt. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

Verlang jij ook naar een stralende, egale huid met strakke contouren, zonder cosmedische ingrepen?

Derma Clinic Vlodrop laat je huid stralen en geeft haar de jeugdige veerkracht terug. Ontdek de revolutionaire technieken van Cenzaa op het gebied van huidverbetering en verjonging.

Diamond Touch behandeling

Kies voor verbluffend resultaat met een complete contourverbetering. Cenzaa biedt de oplossing met de Diamond Touch en brengt het thema “Anti-aging” naar een heel nieuw level.

Micro Needling

Het ultieme resultaat behalen? Deze doeltreffende behandeling richt zich op specifieke zones of problemen zoals littekens, rimpels en pigmentvlekken.

“Na een behandeling met Micro Needling is mijn huidconditie veel beter geworden.”

Bindweefselmassage

Dé manier om het ‘ouder worden’ te vertragen. Door het stimuleren van het bindweefsel houden we onze huid in optimale conditie! Het natuurlijke Laser-Like Lifting Effect!

Tip

Zoek je een oplossing voor je storende vlekjes, littekens en rimpels? Kies dan voor de Cenzaa thuisproducten in combinatie met specialistische behandelingen voor jou huidprobleem zoals Micro Needling, Bindweefsel massage en Fruitzuren behandeling.

Hoe antioxidanten werken bij het bestrijden van huidveroudering

Antioxidanten zijn een krachtig anti-aging wapen. Ze vertragen de huidveroudering. De Cenzaa producten bevatten ook krachtige antioxidanten, deze beschermen je huid van binnenuit door de cellen te beschermen tegen beschadigingen. De meest krachtige antioxidanten, vitamine A, C en E, beschermen de cellen niet alleen tegen vrije radicalen, maar bevorderen ook de groei van cellen en weefsel en helpen het lichaam bij het herstelproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Gratis e-mail cursus in 12 stappen naar optimale huidverbetering

Wil jij in 12 stappen naar optimale huidverbetering? In mijn gratis online cursus help...

Lees meer

Sun safe!

Mensen die door het dragen van een T-shirtje denken goed beschermd te zijn tegen...

Lees meer

Wanneer begint je huid met verouderen?

Veel mensen weten niet dat na je dertigste levensjaar de huid al begint te...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap