Hoewel ik nog bezig ben met de opleiding tot Cenzaa Huidexpert kon ik vandaag toch al starten met de opleiding tot Cenzaa SkinTherapist.

Door mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist had ik natuurlijk al een streepje voor. Daarom kon ik vandaag al starten met mijn opleiding tot SkinTherapist.

De start voor de opleiding bestaat uit twee dagen. Vandaag en morgen heb ik les bij Cenzaa. Dit vormt de basis tot de verdere opleiding tot SkinTherapist.

Vandaag startte we met de therapeutic bindweefselmassage. De Cenzaa bindweefselmassage stimuleert, verbetert, verstevigt, egaliseert en verjongt de huid op een natuurlijke manier. Deze diepe massagetechniek vormt een essentieel onderdeel in het intensieve huidverbeterende therapeutische behandelprogramma dat Cenzaa biedt.

Ook werd deze dag aandacht besteedt aan de Ampoule Therapy. Met deze speciale ampullen bereiken we pas echt mooi resultaten. De ampullen bevatten pure, geconcentreerde werkstoffen voor de huid. Voor ieder huidtype is er wel een ampul beschikbaar.

Uiteraard heb ik vandaag ook de behandeling met bindweefselmassage ondergaan. Dit voelde buiten verwachting prettig aan. En mijn huid heeft er nog dagen goed door uitgezien.

De behandelingen Energy Bootcamp en Botuline Shock Therapy staan in het teken van de bindweefselmassage en zijn vanaf februari te boeken bij Derma Clinic Vlodrop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Nancy geïnterviewd voor Show your Best Results van de Beauty Professional

Afgelopen week werd ik geïnterviewd door het vakblad de Beauty Professional. Hierin werd gevraagd...

Lees meer

Enquête Hoe ervaar jij pigmentvlekken?

Zou jij me willen helpen? Momenteel specialiseer ik mij in het huidprobleem pigmentvlekken en...

Lees meer

Ik schreef een liefdesbrief aan Mark Rutte voor Valentijn

Vandaag deed ik iets wat ik nog nooit eerder gedaan had. Ik stuurde een...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap