Hoewel ik nog bezig ben met de opleiding tot Cenzaa Huidexpert kon ik vandaag toch al starten met de opleiding tot Cenzaa SkinTherapist.

Door mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist had ik natuurlijk al een streepje voor. Daarom kon ik vandaag al starten met mijn opleiding tot SkinTherapist.

De start voor de opleiding bestaat uit twee dagen. Vandaag en morgen heb ik les bij Cenzaa. Dit vormt de basis tot de verdere opleiding tot SkinTherapist.

Vandaag startte we met de therapeutic bindweefselmassage. De Cenzaa bindweefselmassage stimuleert, verbetert, verstevigt, egaliseert en verjongt de huid op een natuurlijke manier. Deze diepe massagetechniek vormt een essentieel onderdeel in het intensieve huidverbeterende therapeutische behandelprogramma dat Cenzaa biedt.

Ook werd deze dag aandacht besteedt aan de Ampoule Therapy. Met deze speciale ampullen bereiken we pas echt mooi resultaten. De ampullen bevatten pure, geconcentreerde werkstoffen voor de huid. Voor ieder huidtype is er wel een ampul beschikbaar.

Uiteraard heb ik vandaag ook de behandeling met bindweefselmassage ondergaan. Dit voelde buiten verwachting prettig aan. En mijn huid heeft er nog dagen goed door uitgezien.

De behandelingen Energy Bootcamp en Botuline Shock Therapy staan in het teken van de bindweefselmassage en zijn vanaf februari te boeken bij Derma Clinic Vlodrop.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60