Langere dagen, het zonnetje dat je huid weer lekker begint op te warmen, bloemknoppen die op springen staan en ons langzaam maar zeker dat blije gevoel geven: de LENTE komt in de lucht! En of je nu wel of niet houdt van de (soms best wel natte) winter, de lente, dáár houdt echt iedereen van.

Een lente zonder bloemen is ondenkbaar en daarom hebben wij ons laten inspireren door  bloemen voor de beMineral Lente-/Zomerlook 2020. En dan in het bijzonder door die zachte, mooie, roze bloemen waar je meteen heel blij van wordt. Herken je dat gevoel?

Onze look is dan ook goed roze! Met prachtig zachtglanzend roze voor op de ogen en mat- roze voor op de wangen en de lippen want ze mogen gezien worden dit voorjaar! Maar ook felroze en rood zijn dé kleuren voor de lippen dit voorjaar. Rood met roze levert altijd een spannend sprankelende combinatie op.

Wij zeggen: op naar een zwoele ZOMER vanuit een kleurrijk fundament in de LENTE!

beMineral The Flower Collection

De Flower Collection roept gelijk een romantisch roze en vrouwelijk gevoel op. En dat klopt ook want op de ogen is glanzend roze te zien in combinatie met een warme perziktint hetgeen voor een zachte en zwoele uitstraling zorgt.

Als basis op de ogen breng je de perfect cover concealer aan, zodat de kleuren extra dekkend aangebracht kunnen worden en de oogschaduw extra lang blijft zitten.

Met de body glow laat je jouw huid echt stralen door hem op de punten die je extra wilt benadrukken, aan te brengen. Om deze frisse look te complementeren breng je op de wangen een mat-roze blush aan, met daarboven nog wat bodyglow om de look op en top af te maken.

De lippen maak je extra spannend door een liquid lipstick in Fuchsiaroze te gebruiken en een rood accent in het midden van de lippen te maken met de liquid lipstick ‘Cranberry Crumble’.

Zet je hele gezicht in de lente-/zomerstand!

NIEUW! Glimmer Pink Sunset
Breng deze warme perziktint aan op je onderste wimperrandje om deze look sprankelend te maken en jou een warme oogopslag te geven. Breng ook aan in de binnenste ooghoeken voor een extra highlight effect.

Glimmer Rosegold 
In de arcadeboog breng je deze rosegouden tint aan. Het is een warm rose tint met een gouden ondertoon, die geweldig matcht met de glimmer Pink Sunset.

Op de wangen: NIEUW! Blush Cherry Blossom 
De nieuwe blush Cherry Blossom is mat, en een fris roze tint wat helemaal past bij de warme tinten van de trend kleur roze deze lente.

Liquid Lipstick Pink Candy
Een snoepjes roze kleur die deze look helemaal afmaakt. Spannend effect: breng in het midden van je lippen de rode liquid lipstick Cranberry Crumble aan voor een extra spannend effect!

Natuurlijk wordt The Flower Collection, zoals jullie van beMineral gewend zijn, geleverd in een mooi doosje met een kwastje erbij! Dat is lekker blij kopen, lief om weg te geven en te ontvangen of gewoon leuk om jezelf dat heerlijke lentegevoel te geven. Lang leve de LENTE!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Kerst make-up trends met The Sparkling Christmas Collection van beMineral

Dat deze Kerst bijzonder wordt staat vast. Een knapperend haardvuur naast de kerstboom, sokken...

Lees meer

Shine in Autumn met de nieuwste herfstkleuren van beMineral

Van ongewoon veel thuisblijven hebben we meer dan genoeg en hoewel de vooruitzichten voor...

Lees meer

Deze zomer wordt onvergetelijk met deze Zomerse Make-up kleuren

De Zomer van 2020 maak jij onvergetelijk door je natuurlijke Zelf te zijn. beMineral,...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap