Als gewichtsconsulent kan je je specialiseren in verschillende richtingen. Het afgelopen jaar heb ik mij hiervoor verdiept in de richting van sportvoeding.

Omdat ik ook graag mag sporten en omdat de meeste dan denken dat je heel anders moet gaan eten als je sport, wilde ik hier graag meer over weten.

Want moet je echt meer eiwitten eten als je fanatiek sport, of is dat alleen voor topsporters van belang.
En hoe zit het met de koolhydraten? En mogen we dan geen vetten meer?

Het afgelopen jaar heb ik hier allemaal antwoord op gekregen. En vanochtend mocht ik bewijzen of ik het inmiddels allemaal wist. Vanochtend heb ik namelijk examen gedaan voor mijn specialisatie sportvoeding.

Behalve de bekende meerkeuzevragen, bestond het examen ook uit een groot aantal open vragen. Om je echte praktische kennis te testen. En ik moet zeggen het was een behoorlijk pittig examen.

Gelukkig kan ik vermelden dat ik ben geslaagd! Ik heb een 7 behaald.

Vanaf nu kan ik je daarom ook gerichter informeren en begeleiden met al je vragen over sportvoeding.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap