Vandaag de tweede trainingsdag tot Cenzaa SkinTherapist. Vandaag stonden de fruitzuren centraal.

Tijdens deze training stond het werken met de krachtige therapeutische Cenzaa fruitzuren centraal. De Cenzaa fruitzuren hebben een intensieve huid verbeterende dieptewerking waarmee verschillende huidproblemen aangepakt kunnen worden.

Om deze behandelingen op een verantwoorde wijze uit te voeren is deze dag van enorm belang om fruitzuren met de juiste kennis en vaardigheden toe te passen, zodat ik jou kan voorzien van hoogstaande huid verbeterende therapeutic behandelingen afgestemd op jouw huidwens.

Uiteraard heb ik ook zelf weer een fruitzuurbehandeling ondergaan en mijn huid voelt echt super zacht nu.

Deze dag stond vooral in het teken van de behandeling Say Goodbye to Wrinkles, wat natuurlijk al veelzeggend is. De aanpak van rimpels en huidveroudering stond centraal. Waarbij fruitzuren, maar ook de bindweefselmassage die ik gisteren heb gevolgd, super mooi zijn om te combineren.

Ook andere huidindicaties, zoals couperose, rosacea, pigmentvlekken, acne etc. zijn heel geschikt om te behandelen met fruitzuren. Deze zullen in het vervolg van mijn opleiding tot SkinTherapist behandeld worden. Deze opleiding hoop ik eind dit jaar af te ronden.

Vanaf februari zijn deze behandelingen te boeken bij Derma Clinic Vlodrop.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Zullen we samen een ommetje lopen?

Ken jij de app ommetje al? Met deze app stimuleer je elkaar om dagelijks...

Lees meer

Nancy geïnterviewd voor Show your Best Results van de Beauty Professional

Afgelopen week werd ik geïnterviewd door het vakblad de Beauty Professional. Hierin werd gevraagd...

Lees meer

Enquête Hoe ervaar jij pigmentvlekken?

Zou jij me willen helpen? Momenteel specialiseer ik mij in het huidprobleem pigmentvlekken en...

Lees meer