Nieuwe trend in Beautyland

Customize your beauty treatments

Kies jouw professionele Cenzaa Huidexpert

Fabulous at every age!

Helemaal van nu: het customizen van je bezoek aan een huidexpert. Jouw huid is immers uniek. Voor elke levensfase en huidwens biedt Cenzaa de huidverbetering die het verdient. Kies de beste behandeling!
Stap in de wereld van Cenzaa.

Op zoek naar de nieuwste generatie in huidverjonging en huidverbetering?

Mooi en gezond oud worden, zonder karakter in het gezicht te verliezen en chirurgische ingrepen ten laten doen? Een stralende en vitale huid die ons 10 jaar jonger doet lijken? Dat bestellen we het liefst vandaag nog!

Met het exclusieve Cosmedical Skincare behandelprogramma dat gebruikt maakt van geavanceerde apparatuur, zetten we huidveroudering op de rem en gaan we aan het werk met huidverjonging!

Cosmedical Treatments zijn geschikt voor de leeftijd van 40 tot en met 100 jaar.

Huidproblemen effectief aanpakken en een optimale huidconditie?

Een druk leven, waardoor je huid er soms dof en vermoeid uitziet? Last van Acné, Couperose of verschijnen de eerste rimpeltjes op je gezicht? Met de Cenzaa Therapeutic Skincare behandelingen werken we met therapeutische bindweefselmassages en verschillende fruitzuren.

Therapeutic Treatment zijn geschikt voor de leeftijd van 13 tot en met 20 en van 30 tot en met 50 jaar.

Geniet van ontspanning, een moment voor jezelf en een prachtig huidresultaat!

Is jouw huidwens om je huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering en/of je huid zo lang mogelijk mooi houden? Trakteer jezelf op maximale huidverbetering mét Oosterse ontspanning in de Cenzaa Advanced Skincare behandelingen!

Advanced Treatment zijn geschikt voor de leeftijd van 20 tot en met 100 jaar.

Mix and Match

Wil je kennismaken met wat Cenzaa allemaal te bieden heeft? Met de Global Cocooning Treatments bezoek je alle geweldige bestemmingen uit de wereld van Cenzaa.

Derma Clinic Vlodrop maakt altijd een speciaal op maat gemaakte behandeling voor jou. We kijken iedere behandeling weer naar jouw huid en huidwensen en passen onze behandeling daar op aan.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60