Your delicious anti-ageing dieet to eat everyday

Je elke dag goed voelen doe je met de juiste levensstijl.

Wat je daarvoor moet doen? Bewuste keuzes maken. Een verantwoorde keuze levert je levenslang resultaat op. Kies bewust voor gezonde voeding. Ongezonde snacks heb je niet meer nodig om je goed te voelen. Jij kiest voortaan voor rood fruit. Lekker, gezond én je verzorgt hiermee je huid van binnenuit. Elke soort heeft zijn eigen heilzame werking. Welke is jouw favoriet?

Bessen, frambozen en aardbeien zijn niet alleen lekker, ze zijn ook nog eens heel goed voor jouw huid. Dit positieve effect komt door het antioxidant ellaginezuur, dat veel in “rood” fruit voorkomt. Dit speelt een belangrijke rol in het vertragen van het huidverouderingsproces. Aardbeien, frambozen en bessen zijn caloriearm en zitten boordevol vitamine C. Vitamine C werkt niet alleen als antioxidant, het zorgt ook voor extra weerstand. Rood fruit is dus niet alleen lekker maar ook gezond. Ontdek de voordelen van rood fruit!

Aardbeien

Geen enkele vrucht bevat zoveel vitamine C als de aardbei. Zelfs een sinaasappel geeft minder. Vitamine C is goed voor je weerstand, je huid en haar. Bovendien is vitamine C een antioxidant. Deze zorgt ervoor dat bepaalde schadelijke stoffen in het lichaam geneutraliseerd worden.

Kersen

Kersen helpen op een natuurlijke manier je energie te verhogen. Kersen zijn goed voor jouw ogen en huid. Ze bevatten vitamine A en een deel daarvan is pro-vitamine A. Dit verbetert je zicht en houdt je ogen gezond. Retinol is een ander deel in vitamine A en dat helpt je huid gezond en stevig te houden.

Blauwe bessen

Bosbessen zijn rijk aan antioxidanten, vezels en vitamines. Het kleine blauwe besje blijkt heel veel voordelen te hebben voor onze gezondheid. De blauwe bes bevordert de collageenproductie in de huid en houdt de huid elastisch en jong. De stof die de blauwe bes haar blauwe kleur geeft werkt ontstekingsremmend en anti-verouderend.

Frambozen

Frambozen hebben unieke antioxidanten in zich, het is de “kaviaar” onder de fruitsoorten. Teer, lekker, duur, maar verfijnd van smaak. Frambozen zijn rijk aan vezels, antioxidanten en bevatten heel veel vitamine C.

Fast Breakfast

Healthy start of the day!

Ingrediënten:

35 gram verse aardbeien
35 gram verse frambozen
35 gram verse blauwe bessen
250 ml biogarde yoghurt
30 gram geraspte kokos
2 à 3 eetlepels speltmuesli

Bereidingswijze:

Neem de biogarde yoghurt als basis. Voeg een paar eetlepels speltmuesli toe en daarna de aardbeien, blauwe bessen en frambozen bovenop je yoghurt. Garneer het met kokossnippers of kokosrasp.

 

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Eerste kookboek met collageen in de hoofdrol

50 recepten inclusief ‘gouden eiwit’ voor stralende en stevige huid Een mooiere huid van...

Lees meer

Verbeter je huid met deze Inside Outside Tips!

Een wijs gezegde: schoonheid zit van binnen. Een mooie huid heeft naast de juiste...

Lees meer

Healthy Beauty Food dat je huid tegen de zon beschermt

Go Go Skin Glow Een mooie huid en gezonde voeding gaan hand in hand....

Lees meer