Geboren vanuit een ongelooflijke passie voor de huid en geïnspireerd door de legendarische zijderoute. Om alles in de wereld te ontdekken over huidverbetering, gezondheid en geluk. Gedreven door ambitie om het beste nog beter te maken, ontwikkelt Cenzaa al 10 jaar lang hoogwaardige producten.

Zomerse Musthaves

Heb jij ook zo’n zin in de zomer gekregen? Met deze producten lukt dat zeker!

De zijderoute

De zijderoute loopt van Azië tot aan het Middellandse Zeegebied. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via deze route.

Een gezonde zongebronste huid

Medium protect & care

Smart Sun Control (jaar 2011)

Deze voedende olie beschermt, verzorgt, herstelt én hydrateert je huid. Smeer je lichaam in voordat je de zon instapt en ervaar direct resultaat doordat deze olie snel wordt opgenomen, niet plakt en een natuurlijke medium zonbescherming geeft. Je nieuwe zomer musthave!

Als door de zon gekust!

BB Bronze Booster (jaar 2014)

Corrigeert subtiel je eigen huidteint, zorgt voor perfecte hydratatie en beschermt tegen UV-stralen. Met shimmer & highlight effect!

De magie van de Velvet Flower

Een beroemde botanische moisturizer vol glamour. Een ster in het verzorgen, verzachten en egaliseren van de huid. Verwerkt in de BB Bronze Booster.

Perfect voor on the road

Klein geluk

Wat kun je toch blij worden van kleine dingen, in dit geval letterlijk klein! Perfect voor on the road en gemaakt voor elk uitstapje, iedere vakantie en voor de avontuurlijke ontdekkingsreis.

Ontdek de Global Cocooning miniaturen bij Derma Clinic Vlodrop.

Cocooon

The new feminine fragrance

Cocooon Eau de Parfum (jaar 2018)

Een verfijnd en vrouwelijk parfum dat je meeneemt op reis naar de mooiste plekken op aarde. Cocooon combineert de Oosterse tonen van Bergamot en Orchidee met de Afrikaanse tonen van verse noten, vruchten en bloemen. Dit briljante parfum is de belichaming van een verleidelijke godin en een onschuldige jonge vrouw in één.

 

 

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60