Allure of the lagoon

Derma Clinic Vlodrop neemt je met Cenzaa mee naar the Blue Lagoon… Een blauw meer, in Zuidwest-IJsland. Aangelegd in een lavaveld, gevuld met dampend thermaal verwarmd water. Een bucketlistbad waar je geweest moet zijn.

Een nieuwe droomreis

Laat je meevoeren op een exclusieve droomreis naar de mysterieuze wereld van ijs en weldaad. Daar waar de fundamenten van de aarde, natuur, mens en dier volledig in balans zijn: IJsland. Cenzaa ging je voor en ontwikkelde een unieke green & clean beauty collectie; RYJVK. Reis mee en gun jezelf deze ultieme beleving!

Green & Clean

Met aandacht, respect en liefde voor de huid, de aarde en in harmonie met het leven ontwikkelde RYJVK prachtige luxe producten. Maar liefst 100% van de collectie is cruelty-free en het merendeel is RYJVK skincare producten is vegan! RYJVK hoopt je te inspireren om bewuste keuzes te maken voor een gezond leven, een stralende huid en een duurzame wereld.

Geheimen uit de natuur

Unieke combinaties van nieuwe ontdekte ingrediënten vormen de basis voor RYJVK. Met het Advanced Essentials Complex creëert RYJVK een natuurlijke mix van mineralen, vitamines, anti-oxidanten, botanische extracten en thermaal water, die jouw huid laten stralen. Met dit cadeautje uit de natuur bereik jij maximaal huidresultaat.

Advanced Essentials Complex

Het Advanced Essentials Complex van RYJVK is de sleutel naar een stralend en gezond uitziende huid!

Het bestaat uit:

  • Mineralen
  • Vitamines
  • Anti-oxidanten
  • Botanische extracten

Bekijk hier de nieuwe RYJVK behandeling.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Speciale Welcome Back Treatment

Ik ben zo blij je weer te mogen zien, dat ik een speciale Welcome...

Lees meer

Speciaal voor jou op maat gemaakte Beauty Treatments

Nieuwe trend in Beautyland Customize your beauty treatments Kies jouw professionele Cenzaa Huidexpert Fabulous...

Lees meer

Huidverbetering met medische precisie

Het beauty ideaal is: ‘natuurlijke schoonheid’. Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds...

Lees meer