Ga voor resultaat, pak acne bij de bron aan!

We spreken van acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug. Pak acne bij de bron aan en kies voor het Cenzaa Acne & Clearify behandelprogramma waarmee salonbehandelingen, de Cenzaa thuisverzorgingsproducten en Nutraceuticals stapsgewijs je huid verbeteren.

Gebruik altijd de Cenzaa 6-stappen thuisverzorging

Wanneer je start met de bestrijding van acne is het belangrijk om de huid dagelijks intensief te verzorgen volgens het Cenzaa 6 stappen huidadviesplan. Gebruik daarnaast altijd de Cenzaa Nutraceuticals en voordat je naar buiten gaat, de Sunshield High Care zonbescherming.

Onder controle

Onzuiverheden houd je onder controle met de Cenzaa Rebalancing Power. Een intensief zuiverend, talgregulerend en hydraterend serum.

Tips

Linnengoed

Bij de bestrijding van acne is het van belang om dagelijks schoon linnengoed te gebruiken. Bacteriën blijven achter op het kussensloop. Het is belangrijk om deze dagelijks te verschonen.

Niet krabben en knijpen!

Het is verleidelijk om puistjes uit te knijpen, maar door het uitknijpen kan er een verspreiding van de bacteriën ontstaan. Dit kan leiden tot ontstekingen.

Eet gevarieerde voeding

De huid heeft essentiële voedingsmiddelen nodig om gezond te blijven. Eet daarom gezond en gevarieerd en hanteer de Cenzaa voedingstips van onze huidexpert.

Voedingsdagboek

Houd een voedingsdagboek bij. Zo kom je erachter door welke voeding acne en puistjes verergeren. Grote kans dat je huid ervan opknapt, wanneer je aan de hand van dit dagboek je voedingspatroon aanpast.

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap