Overgewicht vormt een steeds groter wordend probleem in Nederland. Ik kan erover meepraten, ook ik was een aantal jaren geleden bijna 50 kilo zwaarder dan nu. Ik ben nog steeds niet de slankste, maar ik voel me inmiddels stukken beter.

Veel mensen zouden zich graag een stuk slanker zien en een stuk fitter voelen. Heb jij ook al van alles geprobeerd om af te vallen, of op die laatste paar kilo’s kwijt te raken. Wil het maar niet lukken, of kom je na een dieet steeds weer aan?

Ik kan je daarbij helpen.

Advies

Toen ik de opleiding tot gewichtsconsulent en natuurvoedingsadviseur ging volgen leerde ik steeds meer over voeding en wat voeding met je lichaam doet. Pas toen ik dat wist vlogen de kilo’s ervan af. En ze zijn er nog steeds af.

Ik heb een makkelijke manier gevonden om Puur Gezond te worden in 8 stappen. Vaak als we willen gaan afvallen willen we alles in een keer perfect doen. Helaas is dat onmogelijk en gaan we al snel weer voor de bijl.

Met deze 8 stappen pakken we stapsgewijs het probleem aan en hoef je niet alles in een keer perfect te doen. Stap voor stap pakken we je levensstijl aan. Of het nu gaat om je ontbijt, lunch of diner, of hoeveel vocht je binnenkrijgt of je beweging. Ze komen allemaal aan bod.

Behandeling

Als geregistreerd gewichtsconsulent kan je deze consulten ook nog eens vergoed krijgen van je zorgverzekeraar. Informeer hiernaar bij je zorgverzekering.

Lees hier meer over de mogelijkheden:
Consult gewichtsconsulent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Zonbeschadiging

Iedereen weet tegenwoordig wel dat de zon heel schadelijk kan zijn voor de huid....

Lees meer

Wallen

Wallen of kringen onder je ogen geven vaak een vermoeide uitstraling. Veel mensen storen...

Lees meer

Volle lippen

Mooie volle lippen, zoals Angelina Jolie, zouden we allemaal wel willen. Maar dan wel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap