Overgewicht vormt een steeds groter wordend probleem in Nederland. Ik kan erover meepraten, ook ik was een aantal jaren geleden bijna 50 kilo zwaarder dan nu. Ik ben nog steeds niet de slankste, maar ik voel me inmiddels stukken beter.

Veel mensen zouden zich graag een stuk slanker zien en een stuk fitter voelen. Heb jij ook al van alles geprobeerd om af te vallen, of op die laatste paar kilo’s kwijt te raken. Wil het maar niet lukken, of kom je na een dieet steeds weer aan?

Ik kan je daarbij helpen.

Advies

Toen ik de opleiding tot gewichtsconsulent en natuurvoedingsadviseur ging volgen leerde ik steeds meer over voeding en wat voeding met je lichaam doet. Pas toen ik dat wist vlogen de kilo’s ervan af. En ze zijn er nog steeds af.

Ik heb een makkelijke manier gevonden om Puur Gezond te worden in 8 stappen. Vaak als we willen gaan afvallen willen we alles in een keer perfect doen. Helaas is dat onmogelijk en gaan we al snel weer voor de bijl.

Met deze 8 stappen pakken we stapsgewijs het probleem aan en hoef je niet alles in een keer perfect te doen. Stap voor stap pakken we je levensstijl aan. Of het nu gaat om je ontbijt, lunch of diner, of hoeveel vocht je binnenkrijgt of je beweging. Ze komen allemaal aan bod.

Behandeling

Als geregistreerd gewichtsconsulent kan je deze consulten ook nog eens vergoed krijgen van je zorgverzekeraar. Informeer hiernaar bij je zorgverzekering.

Lees hier meer over de mogelijkheden:
Consult gewichtsconsulent

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60