Huidexpert
Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en medisch pedicure.

Nancy is opgeleid door dermatologen en werkt samen met huisartsen, dermatologen en het UMC Nijmegen. Ze is inmiddels een echte huidexpert te noemen.

Les geven
Nancy heeft in de loop der jaren ook al heel wat stagiaires mogen begeleiden bij hun opleiding tot schoonheidsspecialist. Mede hierdoor is zij gevraagd les te geven aan toekomstige schoonheidsspecialistes. Ze heeft inmiddels meer dan 200 leerlingen succesvol mogen begeleiden tot schoonheidsspecialist. Dit doet ze dan ook met veel plezier.

Bekend om haar expertise
Nancy is opgeleid door dermatologen en heeft een nauwe samenwerking met dermatologen en huisartsen in de regio. In haar kliniek in Vlodrop heeft Nancy ook al veel mensen kunnen helpen met hun huidproblemen. Door haar expertise staat ze dan ook in heel de gemeente Roerdalen, en ver daarbuiten, bekend om haar expertise.

Ze heeft dan ook als doel om mensen met huidproblemen, voetproblemen of mensen die willen werken aan huidverjonging te helpen.

Drie pijlers
Daarvoor richt ze zich met haar kliniek op 3 pijlers. Behandelingen, huidverzorging en voeding. Vooral in dat laatste heeft ze zich gespecialiseerd om huidproblemen aan te pakken door ook je binnenkant aan te pakken.

Permanente make-up en visagie
Daarnaast heeft Nancy als passie permanente make-up en visagie. Hierin geeft ze ook les aan de LCN Beautyschool te Puth.

 

img_5047
partner-logo01
provoet-klein-wit
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
bgn_logo_rgb-2