Ouderdomsvlekken ontstaan vaak op latere leeftijd. Meestal is de oorzaak te vinden in hormonen of door zonneschade van de huid. Ouderdomsvlekken kunnen in verschillende kleuren voorkomen, van enigszins lichtgelig tot heel donkerbruin. Ze zijn meestal onschuldig, maar soms is het noodzakelijk om je door te verwijzen naar een dermatoloog.

Advies

Tijdens een eerste adviesgesprek worden de mogelijkheden van een behandeling tegen ouderdomsvlekken besproken. Echter een behandeling is fijn, maar een goede thuisverzorging is nog veel belangrijker. Doe je niks aan een juiste thuisverzorging, dan heeft een behandeling ook weinig zin.

Productadvies zal dan ook een groot onderdeel zijn van mijn advies. Ik laat je zien welke huidverzorging heel belangrijk is. En vooral belangrijk welke producten je juist niet moet gebruiken.

Daarnaast krijg je van mij advies over je zongedrag. Vaak hoor ik: “Maar ik kom nooit in de zon”, maar ook als je van je woning naar de auto loopt, een wandeling maakt of een fietstochtje beleeft, kom je in de zon. En wat vooral vergeten wordt, ook in de winter of op een bewolkte dag bereiken de UV-stralen toch je huid. Een zonnebrandcrème behoort dan ook tot mijn standaardadvies. Boek eens de gratis Sun Skincheck.

We maken ook foto’s van je huid met onze speciale huidanalyse apparaat, de observ520. Het mooie hieraan is dat je hiermee ook in de huid kan kijken en er zo problemen aan het licht komen die met het blote oog niet te zien zijn. Deze laat heel mooi de zonneschade aan je huid zien, die we nu nog niet kunnen zien. En geeft je daarmee ook een toekomstbeeld als je niks aan je huid zou doen.

Behandeling

Er zijn verschillende behandelingen tegen ouderdomsvlekken mogelijk. Afhankelijk van de ernst van de ouderdomsvlekken. Deze maken ouderdomsvlekken een heel stuk lichter tot zelfs onzichtbaar. Tevens voorkomen ze het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken.
Dermapen Microneedling
Sun Skincheck
Whitening & Brightening Therapy
Food Lab

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Zonbeschadiging

Iedereen weet tegenwoordig wel dat de zon heel schadelijk kan zijn voor de huid....

Lees meer

Wallen

Wallen of kringen onder je ogen geven vaak een vermoeide uitstraling. Veel mensen storen...

Lees meer

Volle lippen

Mooie volle lippen, zoals Angelina Jolie, zouden we allemaal wel willen. Maar dan wel...

Lees meer