Haar moeder had een schoonheidssalon aan huis, dus Cora van den Burg kreeg het vak met de paplepel binnen. Toch duurde het enige tijd voor ze in de gaten kreeg dat in de schoonheidsbranche ook haar passie lag. ‘Ik werd assistent accountant. Leuk, maar het werken met voornamelijk cijfers werd me te saai. Ik miste het contact met mensen.’

Cora werd voedingsdeskundige en gaf samen met haar moeder workshops rondom body en beauty. Daarna openden de dames een salon in Hapert. Later volgden salons in nogmaals Hapert, Eindhoven en Reuver. ‘Het bevalt me goed, het contact met de mensen is leuk. Maar ik ben ook een ondernemend type. Ik heb altijd in mijn achterhoofd gehad om in de salon een eigen merk te voeren. Dit jaar zijn mijn man Jos en ik naar de jaarlijkse cosmeticabeurs in Bologna geweest. Wat immens! We hebben drie hele dagen rondgelopen en slechts de helft gezien. Aan het eind hadden we diverse interessante producten op ons lijstje staan, maar Osaìne was favoriet. De mensen van Osaìne zaten niet op ons te wachten en hadden vier kandidaten voor het importeurschap. Maar wij wílden Osaìne. Het product sprak ons direct aan. De geur en structuur, de eerste indruk van een product, zijn goed. En het doet wat het belooft. Je ziet meteen resultaat en dat is vrij uniek in deze branche. Daarnaast heeft het een mooie, aansprekende uitstraling. En, heel belangrijk, ze komen niet eindeloos met nieuwe producten. Kwaliteit boven kwantiteit. Zo blijft het ook voor de consument overzichtelijk. Toen we eindelijk een offerte kregen van Osaìne, hebben we geen moment getwijfeld’, blikt Cora terug op haar kennismaking met Osaìne. Zelf is ze enthousiast gebruiker van de Osaìne-producten. ‘Momenteel is Aosa Fill mijn favoriet. In de winter had ik snel droge lippen en kloofjes. Met de oog en lippen crème Aosa Fill heb ik daar geen last meer van.’ De ondernemende Hapertse combineert werk en moederschap. Of dochter Aishia van anderhalf in de voetsporen van oma en mama zal treden, blijft voorlopig een vraag. Crèmes smeren vindt ze al wel geweldig.

Winterwandeling

Beetje duf geworden van de feestdagen? Trek er op uit. Maak een winterwandeling. Lekker doorstappen vanwege de kou, maar ook genieten van de prachtige winterse natuur.

We hebben gelukkig nog veel mooie natuurgebieden in Nederland. Zomaar een paar voorbeelden zijn:

♦ Zwanenwater, Callantsoog ♦ Campina, Oisterwijk ♦ Utrechtse Heuvelrug

Voor wandeltips en mooie routes: www.natuurmonumenten.nl

Nieuw product op basis van zeewier

In 2005 is Osaìne in Nederland geïntroduceerd. De oorsprong van Osaìne ligt in Italië. Matteo Locatelli is de derde generatie van het familiebedrijf ‘Pink Frogs’. Als bioloog houdt hij zich vooral bezig met productontwikkeling. De zee is een belangrijke bron voor natuurlijke schoonheid en gezondheid. Osaìne is het resultaat van zorgvuldige studies van het synergetisch effect tussen zeewater uit de Golfstroom en de Franse kuststreken, samengebracht in algen en zeewier.

‘Door hun elasticiteit overleven de tere zeewierblaadjes de ruige golfslag die hen tegen de rotsen aanslaat. De elastische vezels houden de cellen stevig bij elkaar en beschermt het weefsel tegen beschadigingen’, aldus Locatelli. ‘Osaìne heeft doordat het zeewierextracten bevat dezelfde krachtige werking voor de huid. De huid heeft immers eveneens veel te voorduren en moet beschermd worden tegen allerlei invloeden van buitenaf zoals stress, weersomstandigheden en roken.’ Dit effect wordt bereikt door het gebruik van het ingrediënt Aosaine in de producten.

Osaìne creëerde vijf productlijnen, gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van algen en zeewier. Iedere lijn heeft een unieke samenstelling. Doordat de producten te combineren zijn, blijft het aantal beperkt. Desondanks biedt Osaìne een compleet assortiment. Osaìne heeft daarnaast ook producten voor het lichaam.

De gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur. We maken ons huis gezellig met een kerstboom en heel veel lichtjes. En zelf willen we er ook graag feestelijk uitzien. Elke outfit wordt direct feestelijk met een paar glinsterende sieraden. Er is veel keus dit seizoen, voor elk wat wils. Laat u betoveren door de glitter en glans van de sieraden van Pure, Kum Kum en Otazu. Geweldig om te geven én te krijgen!

Oppepper nodig?

Rond de feestdagen overkomt het ons allemaal wel eens. Het was zo gezellig, het wijntje heerlijk en dus werd het laat. Maar dan de volgende morgen: wallen onder de ogen, geen fris uiterlijk.

Dan is het tijd voor een oppepper:

Osaìne Corail Idra Mask.

Idra Mask is een superhydraterend masker, voor een fris en jeugdig uiterlijk. Het product is geschikt voor alle huidypes.

Sebum behandeling

De Sebum behandeling is speciaal ontwikkeld voor de vette en/ of glimmende huid. Tijdens deze behandeling werken we in de salon met de groene lijn van Osaìne.

De fysiologie van de talgklieren wordt beïnvloed door diverse factoren. Deze kunnen vervolgens de productie van talgafscheiding verhogen of verlagen. Bovenmatige vetafscheiding blijft op de huidoppervlakte liggen. Dit verhindert normale afschilfering en veroorzaakt een ophoping van dode cellen. Hierdoor wordt de opperhuid dikker en produceert mee-eters en vlekken die, vanwege bacteriën en vetzuren, gaan ontsteken.

De gevolgen voor de huid zijn helaas zeer zichtbaar: een algemeen glimmend uiterlijk, uitgezette poriën, zwarte mee-eters, puisten en een dikke huid. De groene lijn van Osaìne is ontwikkeld als directe oplossing voor deze problemen: om talgafscheiding te reguleren, bovenmatige vetafscheiding te absorberen en bacteriële ontwikkeling en de vorming van vetzuren te vermijden.

Bij gebruik van deze lijn kan make-up worden gebruikt.

Sebum behandeling is een intensieve en verzachtende behandeling, op basis van o.a. Laminargane alg en klei, die de huid uitbalanceert en talg absorbeert. Tegelijkertijd werkt de behandeling antiseptisch bij onzuiverheden. Vooral de vettere of acne huid heeft veel baat bij deze diepreinigende behandeling, om- dat deze ook de vochtbalans weer in evenwicht brengt. Het bevordert de doorbloeding in de huid, waardoor deze een frisse gezonde en schone uitstraling krijgt. De Sebum behandeling is perfect voor de huid die toe is aan een intensieve reiniging.

Producten te gebruiken bij een vette of glimmende huid: Floragel, Sea Water, Floratonic, Lamimask, Lamiserum, Corail Eyecream, Lamimat, Lamicontrol

Aanbieding

Bij aankoop van de Lamimat 50 ml € 42,40 krijgt u kado de Floratonique t.w.v. € 19,70

In de salon Sebum behandeling voor € 37,50

Actieperiode: 15 dec. 2005 t/m 15 jan. 2006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Trakteer je handen & voeten op pure luxe

In de Hand & Foot collectie ontdek je de luxe texturen en bijzondere Aziatische...

Lees meer

Zo creëer je een spa @home

Onze planning staat vaak overvol en daarom is het belangrijk om af en toe...

Lees meer

Dit mag er niet ontbreken in jouw koffer!

Route du soleil: op zonvakantie, wintersport of naar de bergen? Deze Cenzaa musthaves zijn...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap