Wie wil dat nou niet. Heerlijk ontspannen en lekker wegdromen van alles. Even helemaal tot rust komen en alle zorgen van je laten afglijden.

Zo nu en dan hebben we dat momentje voor ons zelf hard nodig. En hoe doe je dat beter dan met een heerlijke gezichtsbehandeling of een massage.

Advies

Ontspannen kan je om meerdere manieren doen. Maar het is belangrijk dat me-time momentje echt even voor jezelf te pakken en dit ook in te plannen.

Bij ons in de clinic kan dat met een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling. Droom weg en laat je meevoeren op een reis naar prachtige bestemmingen.

Behandeling

Hoewel iedere gezichtsbehandeling ontspannend werkt. Springen onderstaande behandelingen eruit. Lees er hieronder meer over.

Moments
Seasons

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Zonbeschadiging

Iedereen weet tegenwoordig wel dat de zon heel schadelijk kan zijn voor de huid....

Lees meer

Wallen

Wallen of kringen onder je ogen geven vaak een vermoeide uitstraling. Veel mensen storen...

Lees meer

Volle lippen

Mooie volle lippen, zoals Angelina Jolie, zouden we allemaal wel willen. Maar dan wel...

Lees meer