Nu GRATIS Beauty Oil dry skin bij aankoop van de ActiVita Night Regeneration Cream

Night Regenerating Cream ProCGen

Deze hoogwaardige nachtverzorging helpt de huid, zich van alledaagse stress te ontdoen en hiermee voortijdige huidveroudering te voorkomen.
De rijke textuur van deze crème bevordert een intensieve regeneratie van de huid en zorgt daarnaast voor een stralend huidbeeld.

Nu bij aankoop van deze crème GRATIS de Beauty Oil for Dry skin!

Monteil Beauty Oils – Het schoonheidswonder voor een zijdezachte huid.

Monteil Beauty Oils is de perfecte aanvullende verzorging voor meer hydratatie, spankracht en een zijdezachte huid. Deze aromatisch geurende Beauty Oils bieden voor ieder huidtype de passende verzorging. Na iedere toepassing voelt de huid zijdezacht en verzorgd aan.

Hydratatie en spankracht – de Beauty Oil dry skin biedt de droge en rijpere huid rijke en volle verzorging uit geselecteerde oliën. Aloë Vera ondersteunt de verzorging van de huid met hydratatie. Tevens wordt aloë vera een bevordering van de collageenproductie toegeschreven en kan het hierdoor helpen droogtelijntjes te reduceren. Dankzij de toevoeging van kostbare arganolie verschijnt de huid strak, glad en zijdezacht.

Voordelen op een rij:

  • Rijke verzorgingsolie zonder vetglans
  • Ondersteunt de vochtvoorziening van de huid
  • Bevordert de collageenproductie
  • Egaliserend en regulerend

Deze Beauty Oils trekken snel in zonder een glanslaag achter te laten. Speciaal voor de koudere maanden waarbij de huid meer hydratatie en lipiden nodig heeft, kunt u de dagelijkse Monteil verzorging met slechts een druppel verrijken. Voor het beste resultaat dient men enkele druppels direct op de gereinigde en nog vochtige gezicht en hals aanbrengen en aansluitend zacht inmasseren, daarbij de oogomgeving vrij laten.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Nieuw Cenzaa Award-winning Skinceutical Cocktail Box en producten

Award-winning huidverjongingsprogramma op maat voor thuis. De Skinceutical Cocktail Box is het natuurlijke én...

Lees meer

Nieuw Cenzaa 360° Skincode SKIN Boost Ampoule Therapy Custommade

360° Skin Boost Ampoule Therapy doet wonderen voor de huid. De exclusieve hoge concentratie van werkstoffen...

Lees meer

Nieuw Cenzaa 360° Skincode Mandelico Glow Peel

Het 360° Skincode Personal Peel Program is een fantastische doorbraak op het gebied van...

Lees meer