Deze hoogwaardige nachtverzorging helpt de huid, zich van alledaagse stress te ontdoen en hiermee voortijdige huidveroudering te voorkomen.
De rijke textuur van deze crème bevordert een intensieve regeneratie van de huid en zorgt daarnaast voor een stralend huidbeeld.

Nu bij aankoop van deze crème GRATIS de Beauty Oil for Dry skin!

Monteil Beauty Oils – Het schoonheidswonder voor een zijdezachte huid.

Monteil Beauty Oils is de perfecte aanvullende verzorging voor meer hydratatie, spankracht en een zijdezachte huid. Deze aromatisch geurende Beauty Oils bieden voor ieder huidtype de passende verzorging. Na iedere toepassing voelt de huid zijdezacht en verzorgd aan.

Hydratatie en spankracht – de Beauty Oil dry skin biedt de droge en rijpere huid rijke en volle verzorging uit geselecteerde oliën. Aloë Vera ondersteunt de verzorging van de huid met hydratatie. Tevens wordt aloë vera een bevordering van de collageenproductie toegeschreven en kan het hierdoor helpen droogtelijntjes te reduceren. Dankzij de toevoeging van kostbare arganolie verschijnt de huid strak, glad en zijdezacht.

Voordelen op een rij:

  • Rijke verzorgingsolie zonder vetglans
  • Ondersteunt de vochtvoorziening van de huid
  • Bevordert de collageenproductie
  • Egaliserend en regulerend

Deze Beauty Oils trekken snel in zonder een glanslaag achter te laten. Speciaal voor de koudere maanden waarbij de huid meer hydratatie en lipiden nodig heeft, kunt u de dagelikse Monteil verzorging met slechts een druppel verrijken. Voor het beste resultaat dient men enkele druppels direct op de gereinigde en nog vochtige gezicht en hals aanbrengen en aansluitend zacht inmasseren, daarbij de oogomgeving vrij laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente.Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging.Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Dit zijn mijn favoriete zonneproducten

Pure protection, all day, everyday Dit zijn mijn en binnenkort ook jouw nieuwe favoriete...

Lees meer

Derma Clinic Vlodrop geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better...

Lees meer

8 Misverstanden over vet

Jarenlang is er gepleit over dat we minder vet moeten eten, omdat te veel...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap