Op 16 augustus j.l. is mijn salon opnieuw gekeurd door de GGD Midden Limburg. Om de 3 jaar komen ze controleren of je nog wel aan alle strenge hygiënische eisen voldoet. Of je ruimte nog wel in orde is en of je nog steeds hygiënisch werkt.

Op 16 augustus kwam dus een dame bij mij langs omdat op 1 september mijn bestaande vergunning zou aflopen. Eerst controleert ze de ruimte. Heb ik wel de juiste vloer en de juiste muren. Voldoet mijn behandelstoel wel aan alle eisen. Is er een kraan die met de elleboog te sluiten is. Is er zeep en handalcohol aanwezig. Wordt er gebruik gemaakt van papieren handdoekjes in plaats van een stoffen handdoek. Is de prullenbak met de voet te openen. Is er een verbanddoos aanwezig met de juiste middelen er in die niet over datum zijn. Voldoen mijn handschoenen wel aan alle eisen. Is mijn perrmanente make-up apparaat wel de juiste. Echt naar alles wordt er gekeken. Er komt dus nog heel wat bij kijken. Gelukkig was dit allemaal in orde.

Vervolgens komt er een klant voor een permanente make-up behandeling. In dit geval ging het om een nabehandeling van een onder eyeliner. Na het intakegesprek begin ik met het klaarzetten van de materialen. En dan kan de behandeling beginnen. Stap voor stap wordt alles in de gaten gehouden door de GGD controleur. Na de behandeling geef ik mijn klant nog wat tips mee voor de nabehandeling, reken ik met haar af en wens ik haar een fijne dag verder.

Nu is het tijd om alles op te ruimen. Ook dit wordt nauwlettend in de gaten gehouden, want ook hier zijn weer strenge eisen voor. Dan volgt het eindgesprek met daarin de conclusie. Vaak komen hier verbeterpunten naar voren, van punten die ik anders moet doen, of die beter anders zouden kunnen. Echter de controleur van de GGD had geen enkele op- of aanmerking. Alles deed ik op de perfecte en meest hygiënische manier. Ik moest vooral zo doorgaan. De vergunning zou dan ook zo snel mogelijk worden toegestuurd.

Inmiddels is de vergunning binnen. En dit is voor jou natuurlijk ook een teken dat je bij mij op het juiste adres bent.

 

Wil jij een permanente make-up behandeling ondergaan? Kijk dan eens hier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nancy Peter

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Gerelateerde berichten

Nieuwe GGD-vergunning voor permanente make-up behaald

Vanochtend heb ik weer een keuring gehad van de GGD regio Limburg Noord. Zij...

Lees meer

Permanente make-up bij schisis

Naast tepelreconstructie zijn er ook minder bekende gebieden waar met permanente make-up mooie resultaten...

Lees meer

Warenwetregeling Permanente Make-up

Dit gehele besluit kunt u terug vinden op de website: www.ggdkennisnet.nl/lchv (zie wetgeving). Wat...

Lees meer
cenzaa-logo-wit
partner-logo01
huidproffecional
bemineral-logo-60
skin-vignet-diap