Nieuw bij Derma Clinic Vlodrop is de samenwerking met HFL Laboratories. HFL Laboratories heeft een gepatenteerde productlijn voor probleemoplossende lichaam- en voetverzorging.Te denken valt dan aan schimmelnagels, kloven, kramp, zweetvoeten, psoriasis, eczeem en nog veel meer.

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van voeten, huid, het gezicht en probleemnagels.

De productlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als voor problemen een goed product. En met een geweldig resultaat. Deze resultaten zijn in vitro in het laboratorium getest en in vivo in de praktijk getest.

Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor?

HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van de voeten maar ook huidproblemen die zich voordoen zoals onder andere mycosenagels, kloven, kramp, zweetvoeten en psoriasis.

De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling bij onze pedicure behandelingen.

Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.

Hoewel HFL Laboratories een breed assortiment heeft is Derma Clinic Vlodrop gestart met de meest effectieve producten.

Zo hebben we de Solution Spray, dé oplossing voor schimmelinfecties.
HFL Laboratories gepatenteerde Solution Spray is een effectieve en doeltreffende spray voor de behandeling van mycosenagels. Mede kan de spray over het gehele lichaam gebruikt worden.

Werking: De spray penetreert de huid en bereikt zo ook de matrix van de nagel waar de bron zich bevindt. Dit is uniek te noemen.

Bij gebruik voor mycosenagels consequent tweemaal daags sprayen. Bij het gebruik op de huid eenmaal daags toepassen. Is ook geschikt voor in de schoenen.

Prijs: € 12,95.

Roselan Balm, verzorging voor de bijzonder droge huid.
Roselan Balm is een intensief werkend product voor de droge huid. De balm is een weldaad voor huidschilfers, kloofjes en droge plekken op de huid. Daarentegen ook zeker een weldaad voor de normale huid. De Roselan Balm dringt diep door in de huid waardoor niet alleen de opperhuid wordt hersteld maar ook de tweede huidlaag.

Breng tweemaal daags de Roselan Balm aan op de huid.

Combinatie: Voor gebruik bij extremere problemen zoals eczeem of psoriasis kan de Roselan Balm ideaal gecombineerd worden met de Dermoleen Cream.

Prijs: € 12,95.

Dermoleen Cream, voor de bescherming en hydratatie van de droge huid.
De Dermoleen Cream is een vochtinbrengende verzorgende crème. Zowel te gebruiken als dagelijkse verzorging, bodylotion of bij een licht droge of schilferige huid.

Breng tweemaal daags de Dermoleen Cream aan op de huid.

Voor gebruik bij eczeem of psoriasis wordt het gebruik van de HFL Bodygel sterk aangeraden.

Combinatie: Roselan Balm in de ochtend aanbrengen. Dermoleen Cream in de avond aanbrengen.

Prijs: € 12,95.

Dermo Dry, het product tegen zweetvoeten en nare geurtjes.
Een hele fijne crème tegen zweetvoeten en nare geurtjes. Een kuur die makkelijk in gebruik is. Neemt overtollig vet op, pakt nare geurtjes aan en sluit de poriën niet af.

Gebruik tweemaal daags, ook goed tussen de tenen. Is ook goed te gebruiken voor onder de oksels of op andere plaatsen.

Resultaat in 3 tot 10 dagen!

Prijs: € 15,95

Daarnaast hebben we nu de revolutionaire innovatie van HFL Laboratories: de FunghiCheck. De FunghiCheck is een immunochomatografische kit voor de professional om Dermatofyten te detecteren in een nagel sample.

Met andere woorden, met de FunghiCheck kunnen we daadwerkelijk testen in de praktijk om er schimmels van de Dermatofyten soort aanwezig zijn in de nagel. In 50% van de gevallen is het namelijk geen schimmelnagel. Is het wel een schimmelnagel dan gaat het in 90% van de gevallen om een Dermatofytensoort.

Wij starten daarom vanaf nu altijd met een FunghiCheck voordat er een anti-schimmelmiddel wordt meegegeven. Dit voorkomt onnodige uitgaven aan producten die u dan niet nodig heeft. Wordt er wel een schimmel vastgesteld, dan kunnen we de juiste procedure starten om de schimmel aan te pakken.

De FunghiCheck kost € 40,-.

Nancy Peter

Nancy van Derma Clinic Vlodrop is schoonheidsspecialiste, permanente make-up specialist, visagiste en gewichtsconsulente. Nancy is dé Huidexpert van Limburg in innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met haar 3 pijlers van behandelingen, cosmetica en voeding maakt zij een speciaal op maat gemaakt plan op basis van jouw DNA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Nieuw Cenzaa Award-winning Skinceutical Cocktail Box en producten

Award-winning huidverjongingsprogramma op maat voor thuis. De Skinceutical Cocktail Box is het natuurlijke én...

Lees meer

Nieuw Cenzaa 360° Skincode SKIN Boost Ampoule Therapy Custommade

360° Skin Boost Ampoule Therapy doet wonderen voor de huid. De exclusieve hoge concentratie van werkstoffen...

Lees meer

Nieuw Cenzaa 360° Skincode Mandelico Glow Peel

Het 360° Skincode Personal Peel Program is een fantastische doorbraak op het gebied van...

Lees meer